Antena Meniu Search
x

Un copil de 4 ani s-a pierdut în pădure. Cum a supravieţuit!

Un copil de patru ani dintr-o comună argeşeană poate spune că s-a născut pentru a doua oară. Rătăcit într-o pădure, la cinci kilometri de casă, el a fost găsit în timp ce dormea pe pământul rece, îmbrăcat sumar.

Vezi și

Părinţii şi bunicii micuţului au dat alarma când au văzut că acesta lipseşte din grupul de copii cu care se juca în spatele casei.

"Suntem fericiţi că l-am găsit. Îi mulţumesc Domnului de Sus că l-am găsit", spune bunica micuţului.

Femeia răsuflă acum uşurată. Îşi hrăneşte nepotul de numai patru ani pe un pat de spital şi îi mulţumeşte lui Dumnezeu că băiatul este în viaţă. O clipă de neatenţie ar fi putut duce la o tragedie.

"Nu mai speram să l găsesc în noaptea asta cu viaţă. După frig, după ger. mă gândeam că l mâncă animalele, că îngheaţă de frig. O minune a fost! Îi mulţumesc lui Dumnezeu că l-am găsit şi l-a ţintut sănătos", zice bunica.

Copilul era cufundat într-o pădure stufoasă, la aproximativ cinci kilometri de casă. Dormea ghemuit pe pământul rece iar marele lui noroc a fost că şi-a pierdut încălţările pe drum.

"Copilul este într o stare foarte bună. Are câteva escoriaţii la nivelul gambelor, dar în rest se prezintă foarte bine. Va fi echilibrat, va sta puţin la căldură, apoi va merge acasă", zic doctorii. 

Micuţul s-a pierdut după ce a plecat de lângă grupul de copii cu care se juca în spatele casei. A mers singur pe o potecă lăturalnică, până când a ajuns în pădurea aflată în imediata apropiere.

Ca să evite astfel de incidente, bunicii sunt decişi să nu-l mai scape deloc din ochi pe micuţ, de acum înainte. După ce l-au stabilizat, medicii l-au lăsat pe copil să plece acasă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Un copil de 4 ani s-a pierdut în pădure. Cum a supravieţuit!