Antena Meniu Search
x

Copil de doi ani, din județul Suceava, dispărut din faţa casei! Peste 100 de oameni îl caută cot la cot cu autorităţile

Dispariţia unui copil de doi ani, din judeţul Suceava, a mobilizat peste 100 de salvatori. Samuel David, de 2 ani şi 4 luni, a dispărut de acasă ieri seară.

Vezi și

Dispariţia unui copil de doi ani, din judeţul Suceava, a mobilizat peste 100 de salvatori. Samuel David, de 2 ani şi 4 luni, a dispărut de acasă ieri seară. Copilul a fost văzut ultima dată în timp ce se juca în faţa curţii sale din satul Vicovu de Sus.

La operaţiunile de căutare participă 100 de poliţişti, jandarmi, lucrători ISU, dar şi voluntari. De asemenea, autorităţile au cerut şi un elicopter MAI ca să monitorizeze zona.

Asta după ce, pe timp de noapte, salvatorii au folosit camere cu termoviziune. La căutări participă şi mai mulţi câini poliţişti.

La data dispariţiei, David purta o geacă de culoare verde şi ghete mov. Autorităţile îi roagă pe cei care îl văd pe copil să sune imediat la 112. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Copil de doi ani, din județul Suceava, dispărut din faţa casei! Peste 100 de oameni îl caută cot la cot cu autorităţile