Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un copil nevaccinat a murit de gripă în Sălaj

Un copil în vârstă de 15 de ani, din Sălaj, a murit de gripă în judeţul Sălaj. Potrivit medicilor, adolescentul nu era vaccinat.

de Redactia Observator

la 18.01.2018 , 12:13

Un copil nevaccinat a murit de gripă în Sălaj - Hepta

Un copil în vârstă de 15 de ani, din Sălaj, a murit de gripă în judeţul Sălaj. Potrivit medicilor, adolescentul nu era vaccinat.

De asemenea, medicii au anunţat că băiatul nu avea condiţii medicale pre-existente cunoscute şi nu fusese vaccinat antigripal.

"A fost înregistrat un deces nou confirmat cu virus gripal, tip B: copil în vârstă de 15 ani, de sex masculin, din judeţul Sălaj, fără condiţii medicale pre-existente cunoscute, nevaccinat antigripal'', potrivit unei note publicate pe site-ul INSP.

Articolul continuă după reclamă

De la începutul sezonului au fost înregistrate 2 decese confirmate cu virus gripal, tip B, faţă de 9 în sezonul precedent, toate cu virus gripal tip A, subtip H3, afirmă sursa citată.

CNSCBT precizează că, în săptămâna 8 - 14 ianuarie, s-au înregistrat 22 de cazuri de infecţii respiratorii acute severe (SARI), cu 19 mai multe faţă de săptămâna anterioară şi cu 5 mai multe faţă de aceeaşi perioadă a sezonului precedent.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Ştiri sociale » Un copil nevaccinat a murit de gripă în Sălaj