Antena Meniu Search
x

Copil rănit grav la piscină. S-a tăiat într-o placă de gresie spartă (Video)

Încă un copil s-a rănit la piscină. Iar incidentul redeschide discuţia despre siguranţa celor mici la bazin. S-a întâmplat la un complex balnear din Dej, unde băieţelul s-a tăiat adânc într-o placă de gresie spartă.

Vezi și

Încă un copil s-a rănit la piscină. Iar incidentul redeschide discuţia despre siguranţa celor mici la bazin. S-a întâmplat la un complex balnear din Dej, unde băieţelul s-a tăiat adânc într-o placă de gresie spartă.

Părinţii sunt hotărâţi să acţioneze în instanţă personalul bazinului, deşi administratorii dau vina tot pe cel mic. În urmă cu o lună, o fetiţă a ajuns la spital cu două degete smulse după ce şi-a prins mâna în balustrada unei piscine din Braşov.

Mama povesteşte că băieţelul ei, de nouă ani, era pe marginea bazinului, când a călcat pe o bucată de gresie spartă şi desprinsă.

Ana, mama baiatului:

Toata lumea a intrat in panica. Sotul a cerut o trusa medicala ca sa poata sa ii bandajeze piciorul, sa il duca pana la masina apoi la spital.

Copilul are acum şase copci la picior şi, timp de o lună, nu va putea merge. Părinţii au obţinut şi un certificat medico-legal şi par hotărâţi să obţină dreptatea în instanţă. 

Administratorii complexului balnear spun că verifică zilnic starea bazinelor. Şi nu ar fi existat probleme la începutul programului. Iar cel mic nu ar fi trebuit să ajungă în acea zonă. 

Claudiu Chira, administrator parc balnear:

Iesirea si intrarea in piscina se fac doar pe scarile special amenajate. In acel loc nu avea ce sa caute, numai daca a folosit piscina in mod necorepunzator, pentru a sari sau pentru a alerga. 

În urmă cu o lună, un accident şocant, a fost filmat într-un bazin de agrement din Braşov. 

O fetiţă de zece ani a rămas fără două degete după ce şi-a prins mâna în balustrada tăioasă a trambulinei. Intervenţia promptă a salvamarului a salvat-o, iar medicii i-au reconstruit mâna. 

Iar în Timişoara, o lecţie de înot s-a terminat pe masa de operaţie pentru un băiat de 8 ani. Copilul a fost grav rănit după ce s-a agăţat de partea interioară a blocstarturilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Copil rănit grav la piscină. S-a tăiat într-o placă de gresie spartă (Video)