Antena Meniu Search
x

Copil la un pas să fie strivit de acoperișul unei case, în Codlea

Un copil de 6 ani a fost la un pas să fie strivit de acoperişul unei locuinţe vecine, care s-a prăbuşit în curtea lui. S-a întâmplat aseară, în Codlea.

de Redactia Observator

la 06.08.2019, 10:57

Vezi și

Un copil de 6 ani a fost la un pas să fie strivit de acoperişul unei locuinţe vecine, care s-a prăbuşit în curtea lui. S-a întâmplat aseară, în Codlea.

A fost o chestiune de secunde, băieţelul tocmai intrase în casă. În acelaşi imobil funcţionează şi o fundaţie pentru persoane cu dizabilităţi, mai ales copii, care stau mai tot timpul în curte.

Norocul a făcut că incidentul s-a petrecut după ce toată lumea plecase acasă.

Copilul era prin curte, povesteşte tatăl său, şi, imediat ce a intrat în casă, s-a auzit un zgomot infernal. Primul lucru pe care l-a făcut a fost să vadă dacă cel mic este teafăr.

În casa în care locuieşte familia desfăşoară activităţi şi o fundaţie care se ocupă de persoanele cu dizabilităţi, mai ales copii. De obicei, aceştia fac exerciţiile de recuperare în curte. Noroc că totul s-a întâmplat spre seară, când toată lumea plecase.

Femeia spune că, din anul 2010, a atras atenţia vecinului său, în repetate rânduri, că locuinţa lui este în stare avansată de degradare. A sesizat şi autorităţile. Nici unii, nici alţii nu au luat măsuri.

Cel mai probabil, ploile abundente din ultimele zile au dus la prăbuşirea acoperişului care abia se mai ţinea. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Copil la un pas să fie strivit de acoperișul unei case, în Codlea