Antena Meniu Search
x

Copil ucis de ape, sub privirile prietenilor de joacă

Viaţa s-a terminat pentru Alexandru la 13 ani. Băiatul, crescut doar de mamă într-o comună din Argeş, se întorcea cu prietenii de la fotbal, a alunecat de pe o punte în apă şi a murit. Colegii de joacă au fugit, dar n-au suflat nicio vorbă despre soarta lui.

Vezi și

 Mama a aşteptat toată noaptea să i se întoarcă fiul. Apoi a cerut ajutorul autorităţilor. Din păcate, a fost prea târziu ca Alexandru să fie salvat. Dar nimeni nu i-a întins mâna să-l salveze. A fost scos pe braţe, fără suflare, după ore lungi de căutări. Când i-a văzut trupul, mama care l-a crescut singură de mic a căzut fulgerată la pământ. Fiul ei a fost ucis de ape şi de tăcere.

Ieri, băiatul de 13 ani jucase fotbal cu câţiva prieteni din copilărie. Au vrut să treacă o punte peste râul Teleorman, dar Alexandru nu a ajuns până la mal. A alunecat şi a dispărut în apă, sub privirile colegilor de joacă.

Toţi s-au întors acasă, în afară de el. Nimeni n-a scos o vorbă. Bunica băiatului s-a alarmat şi a ieşit să-şi caute nepotul prin şanţuri, cu lanterna. Părinţii celorlaţi copii au aflat abia dimineaţă de tragedie. Tot atunci au început operaţiunile de căutare.

Însă apa îl purtase pe Alexandru jumătate de kilometru în aval. Acum, poliţiştii au deschis o anchetă. Părinţii au venit cu copiii de mână să vorbească despre cel mai negru Paşte al lor. Mama băiatului se pregăteşte acum să-şi înmormânteze fiul, răpit de ape.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Copil ucis de ape, sub privirile prietenilor de joacă