Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Copil ucis de mama, in Braila

A curs sange nevinovat in Braila. O mama fara suflet si-a omorat cu salbaticie fetita de numai un an si jumatate, apoi a incercat sa scape basma curata. Femeia si-a dat copilul cu capul de pereti pana l-a lasat fara suflare

de Redactia Observator

la 31.05.2013 , 14:08

Aceasta voia sa scape, se pare, de el ca sa poata trai cu noul ei iubit. Abia cand si-au dat seama ca fetita nu mai respira, au sunat la 112. Cand au ajuns, medicii s-au ingrozit. Cea mica avea capul spart dar si urme de lovituri pe fata, ca si cum ar fi fost batuta pana la moarte.

Tanara de 30 de ani din Ialomita se mutase de curand in casa iubitului ei impreuna cu fetita de un an si jumatate. Parintii barbatului n-au placut-o nicio clipa, dar el n-a vrut sa-i asculte. Initial politistii l-au banuit pe el. Cea mica ar fi fost in plus in casa barbatului.

Barbatul mai are doi copii cu prima nevasta. Asistentii sociali au vrut sa afle daca era violent si cu ei. In prezent sunt in grija mamei lor, astfel incat acestia nu sunt in nicio situatie de risc.

Vezi și

La audieri insa, situatia a luat o intorsatura neasteptata. Anchetatorii au stabilit ca mama si-a omorat de fapt copilul. Daca va fi gasita vinovata, femeia risca inchisoarea pentru omor calificat. Iubitul ei a fost lasat liber.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Copil ucis de mama, in Braila