Antena Meniu Search
x

Tragedie! Copil ucis de tratamentul cu celule stem

O clinică privată din Germania este scena unui scandal monstru după ce copilul unor români a decedat în urma tratamentului cu celule stem.

Vezi și

Părinţii băieţelului de 2 ani îl acuză pe medicul care trebuia să le salveze copilul că e vinovat de moartea acestuia. Procurorii germani au început ieri urmărirea penală împotriva doctorului.

Darius şi Mihaela Spîrlea nu vor uita niciodată momentele dramatice prin care au trecut când au aflat că fiul lor a murit.

Ricardo se născuse cu grave afecţiuni cerebrale. Venise pe lume în Italia, unde trăiau cei doi români. Medicii din Peninsulă le-au spus părinţilor că nu le pot ajuta copilul, iar românii s-au îndreptat către o clinică privată din Dusseldorf.

Tratamentul cu celule stem care urma să îl salveze viaţa i-a curmat-o, la doar 2 ani.

”Am venit cu mari speranţe în Germania şi am crezut că fiului nostru îi va fi mai bine. Dar speranţa noastră a murit la Dusseldorf”, a declarat Darius Spîrlea.

La 4 ani de la moartea lui Ricardo, autorităţile din Dusseldorf încearcă să facă lumină în acest caz. Medicul care l-a tratat pe copil va fi adus în faţa judecătorilor sub acuzaţia de neglijenţă cauzatoare de moarte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Tragedie! Copil ucis de tratamentul cu celule stem