Antena Meniu Search
x

Copila din Arges care a incercat sa scape de o sarcina nedorita risca sa nu mai fie niciodata mama

Medicii vor avea un raspuns clar abia saptamana viitoare. La o zi dupa ce fata s-a aruncat pe scari in speranta unui avort, iubitul ei si totodata tatal copilului, e de negasit.

Vezi și

Fata de 15 ani a ajuns in stare grava la spital, cu ruptura de splina si avort spontan.

Desi a fost operata de urgenta, si-a atins scopul - a scapat de fatul nenascut. Pretul ar putea fi insa imens. Medicii spun ca e posibil ca gestul fetei sa ii ia bucuria de a mai fi vreodata mama.

Fizic, fata incepe sa-si revina. Psihic insa, e distrusa. Provine dintr-o familie destramata si saraca. Un motiv si pentru gestul ei inconstient. I-a fost frica.

Intre timp, tot satul a aflat povestea. Numai tatal copilului parca a intrat in pamant. Cu totii il cunosc insa bine pe tanarul de 21 de ani. Acestuia i s-a deschis dosar de cercetare penala pentru relatii cu o minora.

La cei 15 ani, fata era insarcinata in doua luni. De teama sa nu afle tatal, s-ar fi aruncat pe scari ca sa-si provoace avortul, dar lui i-a spus ca a cazut. Cel putin asa le-a povestit medicilor.

Pe langa Politie, s-a sesizat si Protectia Copilului care a pornit o ancheta pentru a stabili daca tatal o poate ingriji sau nu pe fata.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Copila din Arges care a incercat sa scape de o sarcina nedorita risca sa nu mai fie niciodata mama