Antena Meniu Search
x

Copilotul rănit în Apuseni vrea să zboare din nou

Tânărul copilot rănit grav, în Apuseni, a ieşit din terapie intensivă. Urmează o perioadă lungă de recuperare. Cel mai greu va fi să facă primul pas.

Vezi și

 În timp ce procurorii caută vinovaţi pentru ucidere din culpă, salvatorii din munţi pregătesc parastasul lui Iovan şi al Aurei. Nu au putut să îi salveze şi pe ei, dar spun că îi vor pomeni cât vor trăi.

Nici prietenii nu o pot uita pe tânăra studentă care şi-a pierdut viaţa lângă epavă. Publică zi de zi imagini cu cea care s-a stins cu lacrimile îngheţate pe obraz.

Şi-a privit moartea în ochi, în avionul blestemat, la dreapta celui care l-a învăţat să zboare. Dascălul Iovan s-a stins la manşă. Tânărul lui copilot s-a luptat pentru viaţa lui şi a învins. După mai multe operaţii grele, Răzvan a ieşit astăzi din terapie intensivă.

Ar vrea să revină printre nori, dar până atunci trebuie mai întâi să înveţe să meargă. Oricât şi-ar dori, nu va putea ajunge la parastasul a lui Adrian Iovan şi al Aurei. Romaniţa pregăteşte o slujbă de pomenire pentru fostul ei soţ.

Dar şi moţii din Horea vor face o slujbă pentru cei pe care nu au mai putut să-i scoată în viaţă, din epavă.

Va fi parastasul de 40 de zile al celui pe care l-au condus pe ultimul drum, ca pe un erou. Şi a studentei care a plâns de durere, a îngheţat şi a închis ochii pentru totdeauna.

Nimeni nu o poate uita pe Aura. Apropiaţii ei publică zilnic imagini cu Aura când era fericită. În braţele tatălui ei şi în halatul alb. Când era doar o copilă care se juca cu un câine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Copilotul rănit în Apuseni vrea să zboare din nou