Antena Meniu Search
x

Copilul handbalistei Alina Dobrin, audiat de magistrati!

Si-au aruncat vorbe grele pana acum, dar, de dragul copilului, handbalista Alina Dobrin si boxerul Robert Pacuraru au facut din nou echipa. S-au prezentat la tribunal de mana cu baietelul lor, chemat de judecatori la audieri, in procesul de divort.

Vezi și

Nu ar fi fost intrebat cu cine vrea sa ramana, insa copilul le-ar fi spus magistratilor ca se simte mai atasat de tata.

Ca niciodata, de cand a izbucnit scandalul, handbalista si sotul cu care e in divort nu si-au mai aruncat vorbe grele. Si-au tinut amandoi copilul de mana si au intrat cu el la audieri.

In fata judecatorilor au stat, cu totii, aproape o ora. Nici handbalista, nici boxeurul nu au scos o vorba despre ceea ce s-a discutat in spatele usilor inchise. Apropiatii lui Robert Pacuraru spun ca nimeni nu l-ar fi intrebat direct pe baiatul de sapte ani la cine ar vrea sa ramana, dupa divort. Dar copilul le-ar fi povestit magistratilor ca se simte mai apropiat de tata pentru ca fac lucruri ca baietii.

Robert Pacuraru sustine ca baiatul ar fi ramas marcat de ceea ce ar fi vazut. Chiar lui i-ar fi povestit ca a asistat la scene fierbinti intre handbalista si presupusa amanta, in cantonamente.

Meciul dintre Alina Dobrin si Robert Pacuraru nu s-a terminat inca. Maine, urmeaza o alta repriza. Dar pana cand se va incheia divortul, fosta jucatoare a nationalei si bodyguardul trupei BUG Mafia au custodie comuna asupra copilului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Copilul handbalistei Alina Dobrin, audiat de magistrati!