Antena Meniu Search
x

Răsturnare de situaţie în cazul copilului surdomut ucis pe trecerea de pietoni de o ambulanţă SMURD. Ce se vede pe camerele de supraveghere

Copilul de 14 ani surdomut, care a murit, duminică, după ce a fost lovit de o ambulanţă SMURD, traversa strada pe zebră şi pe culoarea verde a semaforului.

Vezi și

Copilul de 14 ani surdomut, care a murit, duminică, după ce a fost lovit de o ambulanţă SMURD, traversa strada pe zebră şi pe culoarea verde a semaforului, spun poliţiştii.

Au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere care au surprins accidentul. Salvarea avea semnalele acustice pornite, dar, din păcate, băiatul nu le putea auzi. Iniţial s-a crezut că băiatul a traversat în fugă, pe roşu.

Maşina SMURD era în misiune şi trebuia să ajungă la aeroportul din oraş, unde un nou născut cu probleme era adus cu elicopterul pentru a fi transferat la spital. Soferul are acum permisul reţinut, până la încheierea anchetei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » Răsturnare de situaţie în cazul copilului surdomut ucis pe trecerea de pietoni de o ambulanţă SMURD. Ce se vede pe camerele de supraveghere