Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Copiuţe în pas cu moda

Camerele de supraveghere sunt care mai de care mai sofisticate, doar vor opri fenomenul. Dar pentru tineri nu există barieră când vine vorba de copiuţe.

de Redactia Observator

la 27.03.2014 , 19:58

 "Minţile luminate" de pe la noi inventează tot felul de dispozitive, aprope invizibile, iar piaţa este înfloritoare. Mai ales că peste aproape trei luni încep evaluările naţionale.

Băiatul ştie bine ce vinde. Este student şi mărturiseşte că a încercat dispozitivul pe propria-i piele. Deci, calitatea e garantată. Iar căştile pentru copiat sunt aproape invizibile.

Are marfă pentru toate buzunarele. De la 50 până la 200 de lei costă gadgeturile pe care le vinde şi te asigură că astfel de produse bune se găsesc rar.

Vezi și

Iar dacă ai cumpărat de la el, primeşti la pachet şi instrucţiuni de utilizare. Tânărul nu se sfieşte să arate tuturor cum funcţionează invenţia.

Comenzi are cu sutele şi afacerea merge foarte bine. La fel se laudă şi alţi patroni de magazine online care vând la rândul lor "ajutor" pentru promovarea examenelor.

Sensibili sunt şi elevii în faţa acestor gadgeturi, mai ales că simularea examenului de bacalaureat din acest an aproape 60 la sută n-au luat note de trecere.

Metodele de copiat au consecinţe grave. Cei care vând astfel de dispozitive, nu pot fi traşi la răspundere. Copiatul la şcoală nu reprezintă o infracţiune şi astfel afacerea căştilor minune este una legală.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Copiuţe în pas cu moda