Antena Meniu Search
x

Cosmarul copiilor tinuti intr-o cusca din lemn a luat sfarsit

Cosmarul copiilor tinuti intr-o cusca din lemn, a luat sfarsit. Cusca a fost inlocuita cu un patut, casa care statea sa cada a fost renovata, au mobila noua, frigider si chiar televizor

Vezi și

Atitudinea parintilor a ramas aceeasi, din pacate. Oamenii traiesc in continuare doar din alocatiile micutilor si mila altora. Totusi, datorita romanilor cu suflet, copiii lor sunt mai fericiti ca oricand.

Imaginile care au socat o tara intreaga le-au adus o viata mai buna. In patru luni, romani cu suflet au transformat casa in care acestia stau cu parintii.

"Acum este foarte bine, ne place, fata de conditiile care erau", spune mama copiilor

Cusca din lemn, singura lor jucarie pana la inceputul anului, a disparut. Un patut nou si cateva jucarii i-au luat locul. Paturile intinse pe pereti nu mai sunt, la fel si patul rupt si murdar. Picioarele micutilor calca acum pe parchet.

"Am gasit sponsorizari pentru materiale, pentru tot ce inseamna igienizarea si repararea celor doua camere. Am gasit surse pentru dotare, paturi, mese, televizor, frigider si tot ce mai era necesar", a declarat Cristiana Bucur, director DGASPC, Dambovita.

"Au primit practic o noua sansa. Acum trebuie sa-si scrie singuri viitorul. Ar fi pacat ca tatal sa nu continue sa imbunatateasca conditiile. Sarcina lui este sa-si gaseasca un loc de munca, un loc de unde sa aduca niste venituri familiei", a mai spus aceasta.

Dar tatalui nu-i va fi deloc usor sa-si gaseaca un serviciu. Omul a fost injunghiat de o ruda si si-a pierdut un plaman, deci nu poate face efort.

Asa ca familia lui inca traieste din mila oamenilor si din alocatiile copiilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Cosmarul copiilor tinuti intr-o cusca din lemn a luat sfarsit