Antena Meniu Search
x

Video Coviduţ, bradul de Crăciun de la un spital din Sibiu: "Are tot ce trebuie, vizieră, mască, mănuşi și halat"

Un brad de Crăciun a fost împodobit în spiritul... pandemiei. La un spital COVID din Sibiu, cadrele medicale au decorat bradul cu mască de protecţie, vizieră, dar şi mănuşi. În acest fel au vrut să destindă atmosfera din spital şi să aducă zâmbetul pe buzele pacienţilor şi a cadrelor medicale agrenate în lupta cu COVID-19.

Vezi și
  • Bradul a fost aşezat la intrarea în unitate şi a devenit rapid vedetă pe pagina de Facebook a spitalului. 
  • În prag de Crăciun, în curtea spitalului va fi organizat un concert de colinde.   

Bradul inedit a fost împodobit la Spitalul de Penumoftiziologie din Sibiu. Pe lângă beteală, instalaţie şi globuleţe, nu au putut lipsi din cetină nici echipamentele de protecţie sanitară.

Ionela Creanga, asistent: Am rămas surprinsă plăcut că cei care au venit la noi la Spital tot timpul s-au oprit pentru a face poze brăduţului, am zis totuşi să ne destresăm alături de brăduţul zâmbăreţ, se numeşte Coviduţ.

Am adaptat  acest brad conform timpurilor pe care le trăim, îmbrăcat cu tot ce trebuie, cu vizieră, cu mască, mănuşi, halat.

Bradul a fost aşezat la intrarea în unitate şi a devenit rapid vedetă pe pagina de Facebook a spitalului. 

Adriana Rădulescu, medic primar pneumolog: Ne bucurăm de acest moment de calm realtiv pentru că ne putem încărca bateriile. Asemenea momente sunt foarte preţioase pentru noi şi încercăm să ne menţinem optimismul că vom reuşi să învingem această boală.

Cosmin Roman, manager Spitalul de Pneumoftiziologie din Sibiu: Am făcut eforturi foarte mari, inclusiv în această perioadă trecem prin momente grele, se mai îmbolnăvesc şi din rândul angajaţilor noştri, dar încercăm să îmbunătăţim şi să venim şi cu chestiuni de suflet pentru a nu uita că acum este un moment de sărbătoare. 

Bradul nu a fost singura supriză pregatită pentru pacienţii şi personalul medical.

În prag de Crăciun, în curtea spitalului va fi organizat un concert de colinde.   

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Coviduţ, bradul de Crăciun de la un spital din Sibiu: "Are tot ce trebuie, vizieră, mască, mănuşi și halat"