Antena Meniu Search
x

Video Covor roșu și porumbei albi la înmormântarea lui Gabi Luncă. Fiica artistei: ”Mama a plecat în cel mai lung turneu”

Cu covor roşu, porumbei albi şi muzică. Aşa a fost înmormântată, astăzi, marea doamnă a muzicii lăutăreşti, Gabi Luncă. Aproape două sute de oameni au asistat la ceremonie. Au împărţit aceeaşi durere, dar la distanţă unul de altul.

Adrian Lupușor
de Adrian Lupușor

la 06.04.2021, 20:12

Vezi și
  • Faimoasa cântăreaţă de muzică populară, Gabi Luncă, a murit pe 2 aprilie în urma infecţiei cu COVID-19.

Rebeca Onoriu, fiica lui Gabi Luncă: ”Dacă până acum câteva zile rugăciunea mea era ca Dumnezeu să facă minune, acum mă rog, îndrăznesc să-i cer Lui să mi-o trimită în vis, mi-e dor, mi-e dor”.

Două sute de oameni au condus-o pe ultimul drum pe Gabi Luncă

Două sute de oameni au condus-o, au plâns-o şi au aplaudat-o pe ultimul drum pe Gabi Luncă, regina muzicii lăutăreşti, aşa cum o numesc fanii. Pe aleea cimitirului din Dămăroaia a fost întins un covor roşu. La ceremonie au răsunat cântece religioase şi au fost rostite rugăciuni. Nimic n-a putut alina durerea familiei.

Rebeca Onoriu, fiica lui Gabi Luncă: ”Mama a plecat în cel mai lung turneu al dânsei, de data asta nu sunt eu cea care o aștept, de data asta ne așteaptă dânsa”.

Pe acelaşi subiect

Estera Onoriu, fiica lui Gabi Luncă: ”Cea mai mare dorință a măicuței mele a fost să fie mamă, fiindcă a fost orfană de la 3 ani și jumătate și cel mai mare vis al ei a fost să devină mamă și greu, spre a doua parte a vieții, a devenit mamă. Și-atunci noi am fost cununa și succesul cel mai mare al ei”.

Timi Onoriu, nepotul lui Gabi Luncă: ”A fost ca o mamă pentru toată lumea, a fost o femeie extraordinară”.

La finalul ceremoniei, într-un gest simbolic, zeci de porumbei albi au zburat spre cer.

Deşi au umplut aleea cimitirului, oamenii au purtat măşti şi au încercat să respecte distanţarea.

Gabi Luncă s-ar fi infectat cu Covid-19 de la o menajeră

În marea de haine negre se disting şi câteva combinezoane albe. Ele ne amintesc de ce a murit Gabi Luncă. În urmă cu aproape trei săptămâni, a ajuns la spital, infectată cu coronavirus. Ar fi luat virusul de la o menajeră.

Puiu Onoriu, fiul lui Gabi Luncă: ”Am sunat-o, că am auzit că are COVID. Zice mamă, hai să îţi dau o veste bună: mi-a ieşit rezultatul şi nu am COVID. De fapt, ea avea COVID, dar a minţit-o Estera, că nu a vrut să ştie”.

Sâmbătă, artista a pierdut lupta cu virusul.

Laura Bondari, artistă: ”Lasă un gol imens. A însemnat foarte mult pentru toată lumea, pentru România. Am crescut cu muzica ei, am iubit-o. Gabi Luncă rămâne inegalabilă”.

Gabi Luncă avea 82 de ani. Cântecele lăutăreşti sunt moştenirea pe care o lasă tuturor celor care au iubit-o. În memoria ei, familia vrea să deschidă o clinică de recuperare post-COVID.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Covor roșu și porumbei albi la înmormântarea lui Gabi Luncă. Fiica artistei: ”Mama a plecat în cel mai lung turneu”