Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cozonacul cu brânză, în topul preferinţelor pentru masa de Paşte

Cozonacii cu nucă, şi mai nou, cu brânză sunt în topul preferinţelor pentru masa de Paşte. Cofetarii s-au gândit la o reţetă care să îmbine gustul cozonacului clasic cu cel de pască. Şi, judecând după numărul comenzilor, se vede treaba că le-a şi ieşit

de Redactia Observator

la 06.04.2015 , 20:17

Cozonacii cu nucă, şi mai nou, cu brânză sunt în topul preferinţelor pentru masa de Paşte. Cofetarii s-au gândit la o reţetă care să îmbine gustul cozonacului clasic cu cel de pască. Şi, judecând după numărul comenzilor, se vede treaba că le-a şi ieşit

Start la cozonaci. Poate părea devreme, dar, comenzile sunt multe. Până şi cele mai iscusite gospodine au cedat în faţa cozonacilor gata făcuţi.

Vânzările sunt în creştere faţă de anul trecut. Oferta de cozonaci e vastă. Şi hipermarketurile au intrat în horă.

Vezi și

Un cozonac costă între 40 şi 60 de lei, iar pasca în jur de 80 de lei. Cofetarii îţi dau cuvântul de onoare că ingredientele folosite sunt toate naturale. Timpul de coacere nu este de 40 de minute, ci chiar şi de 4 ore.

Cei mai căuaţi cozonaci sunt cei cu nucă şi rahat, dar, vin tare din urmă şi cei cu umplutură de brânză. E o noutate a cofetarilor cu renume, pentru cei care vor să îmbine gustul de cozonac cu cel de pască.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Comentarii


Întrebarea zilei
Aţi decis cu cine votaţi în primul tur la alegerile prezidenţiale?
Observator » Ştiri sociale » Cozonacul cu brânză, în topul preferinţelor pentru masa de Paşte