Antena Meniu Search
x

Craiova: O masina de lux a fost distrusa de maidanezi

In lupta dintre caini si pisici, omul cade uneori victima. A patit-o un oltean care a tras o sperietura serioasa cand si-a gasit bolidul ca dupa o rafuiala armata

Vezi și

O pisicuta si-a gasit refugiu sub masina omului doar pentru a scapa de coltii unor dulai. Colti ce s-au infipt, totusi, in ceva: in bara si capota bolidului de zeci de mii de euro. “Eram la serviciu, cand am vazut numerele pe jos. Am crezut ca au spart hotii. Am vazut grila de jos rupta, firele de la instalatie”, a povestit barbatul.

Si, uite-asa s-a trezit proprietarul cu o paguba de cateva mii de lei. Omul arata acum cu degetul spre autoritatile locale, pe care le considera responsabile de. actiunile maidanezilor. “Daca Instanta hotaraste ca e vina Primariei si Primaria trebuie sa plateasca, vom plati”, a declarat Ionut Parvulescu, purtatorul de cuvant al Primariei Craiova.

Romanul se poate declara norocos, totusi. O masina de politie din America a fost jupuita la propriu de un caine deloc iubitor al legii. .Asta in timp ce un rus a ramas fara placuta de inmatriculare tot dupa un asalt al patrupedelor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Craiova: O masina de lux a fost distrusa de maidanezi