Antena Meniu Search
x

Creditul pentru masina noua

Masina noua ramane in fruntea listei de dorinte a oricarui roman. Iar daca vreti, dar nu puteti ca n-aveti bani, faceti un drum la banca. Logic ar fi sa luati un credit auto prin care garantati restituirea banilor cu masina pe care o cumparati.

Vezi și

Cele mai multe banci care ofera un credit auto cer un avans care poate ajunge la 20 la suta din valoarea autoturismului. In cazul unui imprumut de 15.000 de euro de exemplu, aveti parte de o rata mai mica, mai exact una care pleaca de la aproximativ 1.100 de lei. Daca nu aveti avans si reusiti totusi sa convingeti banca ca veti fi un bun platnic, puteti primi un credit cu o rata care ajunge la aproape 1.600 de lei.

Creditele auto ofera dobanzi mai mici dar ridica probleme birocratice. Banca cere multe acte care sa dovedeasca ca sunteti proprietarul masinii, ca aceasta este asigurata si asa mai departe.

Ca alternativa, puteti contracta un credit de nevoi personale. Dobanda este putin mai mare decat in cazul creditului auto si puteti pleca mai repede cu banii acasa. Iar rata pentru cele mai avantajoase oferte porneste de la 1.476 lei si poate trece de 1.500 de lei.

Venitul pentru cumpararea pe credit a unei masini de 15.000 euro este de minim 3.200 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Creditul pentru masina noua