Antena Meniu Search
x

Crescatorii spun ca mieii vor fi prea mari de Pastele ortodox!

In fiecare an vorbim despre lipsa mieilor din piete sau, dimpotriva, despre lipsa banilor cu care sa-i cumparam. Dar o problema ca cea din acest an rar ne-a fost dat sa auzim. Crescatorii spun ca mieii vor fi prea mari de Pastele ortodox! In schimb, sunt perfecti pentru cel catolic.

Vezi și

Mielul acesta cantareste acuma 12-13 kilograme la Pastele catolicilor. Si pana la Pastele noastre a ortodocsilor va ajunge undeva la 28, 30 de kilograme”, explica Ioan Giurgiu, cioban de meserie. Adica va fi aproape… oaie. Prea batran pentru o friptura buna.

Doar pretul este descrescator. Daca acum un kilogram de carne de miel costa 12-13 lei, pana la Pastele ortdox carnea se va ieftini cu aproximativ 2 lei. Iar pregatirile deja au inceput. Cel putin pentru catolici.

Daca ar fi sa-i asculte pe crescatori, credinciosii au toate motivele sa se grabeasca. Mai bine cumpara acum carnea de miel si o pastreaza la congelator in urmatoarele cinci saptamani. Sau, desigur, asteapta.

Anul viitor, sarbatoarea Invierii Domnului va fi in aceeasi data si pentru credinciosii ortodocsi cat si pentru cei catolici, 20 aprilie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Crescatorii spun ca mieii vor fi prea mari de Pastele ortodox!