Antena Meniu Search
x

Detalii teribile din ancheta crimei din Gorj! Polițista din Ceauru a tras mai multe focuri de armă asupra mamei sale și a copilului, înainte de a se sinucide

Noi informații apar în cazul crimei din Gorj. Potrivit unor surse din cadrul anchetei, polițista din satul Ceauru, comuna Bălești, a tras mai multe focuri de armă asupra mamei sale și a copilului ei, înainte de a se sinucide.

Crima la Gorj, unde o politista s-a ucis mama si copilul de 6 luni
O politista din Gorj si-a impuscat mama si copilul, apoi s-a sinucis - captura video

Noi informații apar în cazul crimei din Gorj. Potrivit unor surse din cadrul anchetei, polițista din satul Ceauru, comuna Bălești, a tras mai multe focuri de armă asupra mamei sale și a copilului ei, înainte de a se sinucide.

Poliția Română a precizat, duminică seară, într-un comunicat, că mama polițistei din Gorj a fost găsită împușcată în zona toracelui, în timp ce bebelușul prezenta leziuni la cap, el fiind transportat la spital, unde ulterior a fost declarat decedat.

Potrivit unor surse din anchetă, bebelușul a fost împușcat de două ori în cap.

Cel care a descoperit grozăvia a fost chiar soțul femeii, angajat al Poliției Mătăsari, care fusese plecat la cumpărături.

Pe acelaşi subiect

După ce și-a împușcat mama și bebelușul de 6 luni, femeia s-a împușcat în cap cu pistolul din dotarea soțului ei.

"Polițista a fost găsită căzută, lângă ușa de la intrarea în locuință, cu pistolul lângă ea, iar mama acesteia într-o cameră, în pat.

La acest moment, polițiștii efectuează cercetări, sub coordonarea procurorului de caz, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii acestui evenimet. Precizăm că polițista a fost testată psihologic ultima dată în luna mai a anului 2017, înainte de a intra în concediu maternal.

Polițistul deținea pistolul la domiciliu, conform prevederilor legale, iar ultimul control a fost efectuat la locuința acestuia, la începutul acestui an", se arată în comunicatul Poliției", se arată în comunicatul Poliției.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Detalii teribile din ancheta crimei din Gorj! Polițista din Ceauru a tras mai multe focuri de armă asupra mamei sale și a copilului, înainte de a se sinucide