Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Crimă înfiorătoare în Olt. Prieten al băiatului de 14 ani ucis cu sânge rece şi abandonat la marginea localităţii, reţinut de poliţişti

Întreaga comunitate este şocată, după ce trupul adolescentului fost găsit decapitat. Daniel a fost văzut ultima data la o benzinărie din apropiere.

de Redactia Observator

la 04.10.2017 , 08:16

Întreaga comunitate este şocată, după ce trupul adolescentului fost găsit decapitat. Daniel a fost văzut ultima data la o benzinărie din apropiere.

O cameră de supraveghere l-a surprins pe băiat împreună cu un prieten. Cel din urmă a fost reţinut de procurori.

Ieri pe la 12 a plecat şi azi noapte n-a mai venit, spune tatăl băiatului, copleşit de lacrimi.

Vezi și

Bărbatul e dărâmat de durere. Un monstru cu chip de om i-a ucis fiul de 14 ani.  

Daniel fusese părăsit de mamă. Şi pentru că provenea dintr-o familie modestă, muncea cu ziua. 

A spus un băieţel că l-a văzut cu încă 3 băieţi la Peco că beau. Dar ce beau nu ştia nici el. Că bea cafea, că bea băutură, nu ştie, a povestit o femeie

De atunci nu l-a mai văzut nimeni. Până ieri dimineaţă când un bărbat a găsit trupul decapitat aruncat la marginea localităţii şi a sunat la poliţie. Omul a fost şocat de scena care părea a fi ruptă din filmele cu răzbunări sângeroase. 

Aşa ceva n-am mai văzut şi n-am să mai văd, declară bărbatul care l-a găsit.

Capul băiatul a fost găsit la 100 de metri de trup. Familia şi cunoscuţii lui Daniel nu-şi explică cine ar fi putut să îl ucidă pe băiat cu sânge rece.

Procurorii au deschis un dosar penal în acest caz pentru omor.

Elena Anca Anuţa, Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt:

Iniţial părea că ar fi fost muşcat de către animale. Ulterior, în urma cercetărilor făcute, a probelor ridicate de la faţa locului, au rezultat indicii cu privire la săvârşirea infracţiunii de omor. Există şi un suspect, un potenţial autor al faptei. Este un tânăr de 20 de ani, din aceeaşi localitate. 

Principalul suspect, un prieten al copilului, a fost reţinut.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Crimă înfiorătoare în Olt. Prieten al băiatului de 14 ani ucis cu sânge rece şi abandonat la marginea localităţii, reţinut de poliţişti