Antena Meniu Search
x

Crima la un centru pentru bătrâni din Alba-Iulia

Incident tragic la un centru pentru bătrâni din Alba-Iulia. O femeie de 85 de ani, imobilizată în scaun cu rotile, a murit după ce o altă bătrână i-a făcut vânt pe scări

Vezi și

Incident tragic la un centru pentru bătrâni din Alba-Iulia. O femeie de 85 de ani, imobilizată în scaun cu rotile, a murit după ce o altă bătrână i-a făcut vânt pe scări

O ambulanţă a dus victima în comă la spital, dar sfârşitul a fost imposibil de evitat. Acum femeia care i-a adus moartea trebuie să le explice anchetatorilor ce s-a întâmplat între ele.

Nimeni nu se ştie ce le-a învrăjbit pe cele două femei, acum, la bătrâneţe. Cert este că din cauza loviturilor puternice la cap, femeia de 85 de ani s-a stins, în ciuda eforturilor medicilor.

Victima a ajuns la centrul de persoane vârstnice în urmă cu patru ani, împinsă de bătrâneţe şi de boală. Era paralizată de la brâu în jos şi nu se mai putea descurca singură. Agresoarea ei suferea de Alzheimmer.

În cauză, a fost deschisă o anchetă care va stabili împrejurările în care s-a petrecut totul şi persoanele responsabile.

Centrul pentru vârstnici este unul din cele trei aşezăminte sociale patronate de Congregaţia Sfântul Iosif. Reprezentanţii prefecturii au încercat şi ei să afle ce s-a întâmplat dar li s-a spus că sora responsabilă de cămin doarme.

Nimeni nu poate spune unde erau îngrijitorii care, teoretic, ar trebui să fie tot timpul cu ochii pe cei aflaţi în nevoie. Cert este că, din cei trei angajaţi care erau tură, doar doi erau în acel moment la serviciu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Crima la un centru pentru bătrâni din Alba-Iulia