Antena Meniu Search
x

Criminalul care a împuşcat în cap o tânără din Oradea este mort! Încolţit de mascaţi,s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc (UPDATE)

Adrian Hladii, criminalul care a ucis-o pe Dalia Duca, a murit. Individul s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc din Oradea, în timpul unei operaţiuni a poliţiei.

Vezi și

Adrian Hladii, criminalul care a ucis-o pe Dalia Duca, a murit. Individul s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc din Oradea, în timpul unei operaţiuni a poliţiei.

Deznodământ ca în filme în cazul asasinatului de la Oradea. În ziua în care tânăra împuşcată în cap de fostul iubit a fost înmormântată, criminalul s-a aruncat de la etajul 4, încercând să scape de poliţişti, şi a murit.

CITEŞTE ŞI: Cine este, de fapt, bărbatul ÎMPUŞCAT de Adrian Hladii. El şi Dalia Duca făcuseră o înţelegere cu puţin timp înainte ca tânăra să fie asasinată. DETALII ŞOCANTE din anchetă

GALERIE FOTO: Adrian Hladii, individul care a împuşcat în cap o tânără din Oradea, a murit

Pe acelaşi subiect

Adrian Hladii, interlopul căutat pentru uciderea tinerei Dalia Duca, a fost găsit de Poliţie, sâmbătă seară, în cartierul Nufărul, unde se ascundea într-un apartament proprietate personala.

La vederea mascaţilor, Hladii a încercat să scape, aruncându-se pe una din ferestrele apartamentului. Blocul era înconjurat de poliţişti, astfel că urmăritul nu avea, practic, nicio şansă de scăpare.

Bărbatul a căzut în faţa blocului, pe latura dinspre bulevard şi centrul comercial, lovindu-se de marginea de beton de la intrarea în scară. Şocul impactului cu solul a fost extrem de dur. Echipaje de terapie intensivă ale SMURD ajunse la faţa locului au intervenit de urgenţă, încercând să îl resusciteze pe bărbat. Adrian Hladii a fi murit în ambulanţă el fiind preluat în stop cardio respirator. La spital s-a încercat din nou să fie resuscitat, dar fără succes, astfel că a fost declarat de către medici decedat.

Medicul Hadrian Borcea, şeful UPU-SMURD, care a precizat că echipajul medical a încercat resuscitarea lui Adrian Hladii, după ce acesta s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc din Oradea, însă acesta a fost declarat mort.

"Am fost solicitați să intervenim în cazul unei persoane necunoscute, de sex masculin, în vârstă de aproximativ 40 de ani. A fost vorba de cădere de la înălțime. S-au încercat manevre de resuscitare, dar bărbatul a fost declarat decedat", a spus Hadrian Borceam pentru ebihoreanul.ro.

Citeşte şi Imagini COPLEŞITOARE de la înmormântarea tinerei împuşcate în cap de fostul iubit, la Oradea. Mama Daliei, în transă lângă sicriu (VIDEO)

Informaţiile iniţiale indicau că Hladii a fost prins de poliţie. Apartamentul din cartierul orădean Nufărul, care era proprietate a criminalului, mai fusese controlat de poliţişti, zilele trecute.

Citeşte şi EMOŢIONANT! Clip făcut de prieteni în memoria tinerei ASASINATE în stil mafiot la Oradea. Dalia Duca va fi înmormântată sâmbătă (VIDEO)

REZUMATUL UNUI ASASINAT DIN DRAGOSTE

Miercuri, înainte de prânz, Hladii a mers în faţa casei Daliei Duca, având la el un buchet de flori. Fata a ieşit în stradă însoţită de un bărbat, iar când a văzut-o criminalul a tras un foc asupra bărbatului. Apoi a urcat-o în maşina sa pe Dalia şi a dispărut.

Trei ore mai târziu, fata a fost găsită împuşcată de două ori în cap, în maşina lui Hladii, pe malul râului Crişul Repede. Asasinul dispăruse şi iată că a fost nevoie de o acţiune de trei zile, cu sute de poliţişti, jandarmi şi agenţi speciali, pentru a-l găsi.

În vârstă de 38 de ani, Adrian Hladii, cunoscut în Oradea ca interlop mărunt sub porecla de Adi Grsu, locuia în Italia, alături de soţia lui. Dlia Duca decisese să îl părăsească, tocmai de aceea el venind în ţară, pentru a o convinge să se răzgândească. Hladii şi-a pregătit însă şi asasinatul, în cazul că ar fi fost refuzat. 

Şi-a procurat un pistol de calibrul 9 mm şi gloanţe, de pe piaţa neagră, pistolul nefiind înregistrat, apoi, atunci când a ucis-o pe tânără a tras de două ori, de aproape, pentru a fi sigur că aceasta nu scapă cu viaţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Criminalul care a împuşcat în cap o tânără din Oradea este mort! Încolţit de mascaţi,s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc (UPDATE)