Antena Meniu Search
x

Criminalul din Constanța a fost găsit!

Suspectul care şi-a măcelărit familia a fost găsit în comuna Cumpăna, la 5 kilometri de Constanţa. Era pe o bancă, la poartă, în faţa casei unui prieten.

Vezi și

Suspectul care şi-a măcelărit familia a fost găsit în comuna Cumpăna, la 5 kilometri de Constanţa. Era pe o bancă, la poartă, în faţa casei unui prieten.

O rudă venită în vizită a descoperit grozăvia. Găsise uşa deschisă şi a intrat. Locul crimei arăta înfiorător. Dovadă că victimele s-au luptat până-n ultima clipă pentru viaţa lor. Călăul i-a ucis cu o furie oarbă, spun anchetatorii.

Suspectul, în vârstă de 21 de ani, a dispărut imediat după ce şi-a omorât bunica, mătuşa şi pe vărul de 19 ani. Tânărul se întorsese de câteva zile din închisoare. Deşi se temea pentru viaţa ei, bunica l-a primit acasă.

Ieri, bunica şi mătuşa tocmai luaseră pensia. De-aici, se pare, a pornit totul. Bătrânele au refuzat să-i dea bani de băutură. Cel mai probabil, vărul lui ar fi sărit în apărarea femeilor. Vecinii îl ştiau de ce e în stare. De la 17 ani are probleme cu poliţia.

O maşină de culoare verde a fost găsită abandonată ulterior pe o stradă. Iar poliţiştii au bănuit că este a fugarului. Autoturismul era lovit şi înăuntru agenţii au găsit câteva sacoşe cu haine de schimb şi o bancnotă de 50 de lei. Abia de dimineaţă, au reuşit să dea şi de suspect.

Tânărul, condamnat în trecut peste două tâlhării, a fost dus la audieri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Criminalul din Constanța a fost găsit!