Cristi Georgescu, corespondentul echipei Observator, care îşi face meseria cu pasiune deşi are o singură mână: 'A fost un vis din copilărie!'

Publicat: 23.02.2018, 11:51.
Actualizat: 23.02.2018, 12:51

Cristi Georgescu, corespondentul echipei Observator în judeţul Prahova, este un exemplu rar de jurnalist care îşi iubeşte meseria şi o practică cu mare pasiune.

Cristi Georgescu, corespondentul echipei Observator, care îşi face meseria cu pasiune deşi are o singură mână

Cristi Georgescu, corespondentul echipei Observator în judeţul Prahova, este un exemplu rar de jurnalist care îşi iubeşte meseria şi o practică cu mare pasiune.

Cu o poveste de viaţă care pe mulţi i-ar pune la pământ, Cristi a ales întotdeauna să lupte, iar fiecare zi, fiecare subiect şi fiecare stand-up a reprezentat o provocare.

"Pentru mine, să lucrez într-o televiziune mare precum Antena 1 a fost un vis din copilărie. Am început să colaborez cu Antena 1 încă din clasa a VII-a, într-o emisiune de copii. Am primit această şansă de a lucra în echipa Observator atunci când corespondentul din Prahova a plecat să lucreze la Bucureşti. A fost o provocare pentru mine pentru că tot ce mi-am dorit în viaţă, pe plan profesional, a fost să lucrez pentru o astfel de televiziune. Antena 1 a fost întotdeauna televiziunea din care am vrut să fac parte", a declarat Cristi Georgescu pentru Observator.TV.

Un medic i-a furat şansa de a fi normal chiar în ziua de Crăciun

Născut chiar de Crăciun, Cristi povesteşte despre ziua în care s-a născut ca despre un miracol de la Dumnezeu.

Pe 25 decembrie 1987, Cristi Georgescu a venit pe lume la Maternitatea Ploieşti, acolo unde medicul a decis că mama lui trebuie să nască prin cezariană, chiar dacă sarcina a fost una fără probleme.

În timpul operaţiei de cezariană, medicul a secţionat cu un bisturiu mâna dreaptă a copilului şi, văzând hemoragia masivă, a trimis copilul direct la morgă.

"Mama mi-a povestit că nu ştia nimic de mine, nu i se oferea nici o explicaţie. Între timp, zăceam aruncat pe podea, la morga maternităţii şi doar întâmplarea a făcut ca în seara de Crăciun, o îngrijitoare să facă un ultim tur. M-a văzut pe podea, plin de sânge, dar viu şi a anunţat un medic. Mi-au oprit hemoragia, mi-au cusut rana şi am fost mutat într-un incubator. Am stat un an de zile în spital şi nimeni nu-mi dădea speranţe că voi fi vreodată normal. Dar, când am împlinit un an, s-a schimbat totul. Viaţa mea este, de atunci, la fel ca a oricărui alt om", a povestit Cristi.

Deşi este foarte impresionat de dramele celorlalţi, nu a încercat niciodată să-l cunoască pe medicul care a fost de gardă în seara în care s-a născut şi care i-a răpit şansa de a fi un om normal.

"Am un sentiment seren faţă de acest doctor şi nici nu am certat divinitatea pentru ceea ce s-a întâmplat. Dimpotrivă, cred că am fost foarte iubit de Dumnezeu", a continuat Cristi.

Cristi Georgescu este corespondentul echipei Observator in judetul Prahova

A obţinut permisul din prima, deşi a fost numărul 13 într-o zi de vineri

Viaţa nu s-a oprit niciodată din a-i demonstra lui Cristi că miracolele se întâmplă.

"Sunt un om foarte credincios. Cred că Dumnezeu m-a trimis cu un scop clar, iar eu muncesc din greu pentru a trece peste orice provocare", a explicat Cristi.

De curând, tânărul care reprezintă familia Observator în judeţul Prahova a trecut peste un nou hop în viaţă. A susţinut examenul pentru obţinerea permisului de conducere şi l-a obţinut din prima.

"Sunt foarte fericit că am obţinut permisul de conducere. Îmi doresc să cumpăr o maşină pentru că mobilitatea este foarte importantă pentru mine. Nu a fost greu. Îmi aduc aminte că la sală am avut nişte emoţii foarte puternice. Nici măcar la primul live nu am fost atât de emoţionat, însă am trecut cu bine peste tot", a susţinut corespondentul Observator.

Cristi Georgescu, jurnalistul cu o singura mana, a dovedit tuturor ca orice este posibil

La proba practică, Cristi a fost candidatul cu numărul 13, examenul l-a susţinut într-o zi de vineri, iar maşina pe care urma să dea examenul s-a stricat chiar înainte de probă.

"La partea practică, Dumnezeu a făcut o minune ca eu să nu am niciun fel de emoţie. Foarte interesant a fost că, făcând şcoala pe o maşină hidramată, singur pe care o pot conduce, aceasta s-a stricat cu două ore înainte de examen. Drept urmare, am fost obligat să dau examenul pe o altă maşină pe care nu o mai condusesem niciodată. Cu toate astea, am reuşit să obţin permisul din prima, iar poliţistul examinator mi-a spus că s-a simţit în siguranţă cu mine la volan. Mi-a tăiat doar 3 puncte pentru că nu am efectuat o depăşire", a povestit Cristi Georgescu.

Reportajele şi ştirile lui Cristi Georgescu sunt prezentate în Observator, acolo unde lumea întreagă este prezentată telespectatorilor din perspectiva omului de rând, cu problemele şi împlinirile lui, probleme şi împliniri care ne aduc aminte că... suntem oameni.

Top știri

Un şofer de TIR angajat în România, descoperit de poliţiştii germani că se află pe traseu de patru luni. Bărbatul doarme de atunci doar în cabină
1
Extern • pe 19.01 la 08:49

Un şofer de TIR angajat în România, descoperit de poliţiştii germani că se află pe traseu de patru luni. Bărbatul doarme de atunci doar în cabină

Poliţiştii germani, care au oprit un şofer de TIR angajat în România, pe autostrada A9, în apropiere de Berg, districtul Hof, Bavaria, au aflat cu surprindere că acesta se afla pe drum de la mijlocul lui septembrie 2020.

PARTENERI
Fiica Gabrielei Cristea s-a accidentat în casă! Micuța Victoria a izbucnit în lacrimi, după ce s-a lovit la cap! Reacția lui Tavi Clonda / VIDEO
pe spynews.ro
Afirmaţie uluitoare făcut de vedetă pe reţelele de socializare: "Aceste femei sunt iresponsabile! De ce naşti al patrulea copil?!"
pe antenasport.ro
Ioana n-a mai suportat umilinţa şi şi-a dat iubitul care o înşela pe mâna poliţiei. Dezvăluirea incredibilă făcută de logodnica acestuia
pe antenasport.ro
Fata vedetei Anamaria Prodan uimeşte din nou! Cum a fost surprinsă fata de 21 de ani pe străzile din Bucureşti
pe antenasport.ro
La puțin timp după ce tatăl lui Sebastian Rulli a suferit un atac cerebral, acesta își revine miraculos
pe tvhappy.ro
Credeai că le-ai văzut pe toate? Stai să vezi ce pretenții au artiștii!
pe zutv.ro
ULTIMELE ȘTIRI
21:44 Observator de bine, 21 ianuarie 2021. Primul transplant renal din acest an în România, un succes 21:33 Știrile zilei, 21 ianuarie 2021. Condiția pusă pentru ca restaurantele și instituțiile de cultură să se redeschidă 21:29 Geanta de pandemie: Constrânşi de restricţii sau de teama infectării, oamenii poată la ei adevărate kit-uri sanitare 21:24 Noul vicepreşedinte, Kamala Harris, a devenit o inspiraţie pentru femeile din toată lumea 21:06 Bombă ecologică pe malul Dunării, mii de oi au fost îngropate pe un câmp din Tulcea 21:00 Fără metrou de la Băneasa spre Otopeni 20:43 Bucureştiul, la un pas de relaxarea restricţiilor 20:35 Anchetă la INML, după ce cadavrul unui francez a fost predat din greșeală unor americani 20:21 Împărţirea banilor ţării, misiune imposibilă. Ce se întâmplă cu pensiile românilor 20:10 Culmea poluării: să arzi ilegal deşeuri de faţă cu ministrul Mediului. S-a întâmplat în Dolj, într-un sat îngropat în gunoaie
CITEȘTE PE A1.ro
Prima din istoria Americii care înfăptuiește acest lucru. Ce a refuzat Melania Trump să facă înainte de a pleca de la Casa Albă
A1.RO
Sărutul dintre Joe Biden și soția sa va râmăne în istorie. Momentul tandru a fost surprins din toate unghiurile | Foto
A1.RO