Antena Meniu Search
x

Cristian Popescu, bodyguardul clubului Colectiv, a murit astăzi

În iadul din Colectiv, un orfan a luptat pentru copiii altora. Cristian Popescu, bodyguardul clubului, a ajutat cinci oameni să scape de flăcări cu preţul unor răni grave

Vezi și

În iadul din Colectiv, un orfan a luptat pentru copiii altora. Cristian Popescu, bodyguardul clubului, a ajutat cinci oameni să scape de flăcări cu preţul unor răni grave

Florin Cristian Popescu în actele oficiale. Porky pentru prieteni. Un EROU pentru supravieţuitorii iadului de la Colectiv.

Bodyguard cu experienţă, ar fi putut să se salveze din incendiu. Se afla aproape de uşă. Martorii spun că a ales în schimb să-i ajute pe alţii să scape dintre flăcări.

În ciuda rănilor grave, Porky s-a agăţat cu disperare de viaţă, până în ultima clipă. Cristian s-a stins la puţin timp după ce a ajuns la spitalul din Rotterdam, unde a fost transferat în această dimineaţă, alături de o tânără din Italia.

CITEŞTE ŞI EROUL FLORIN POPESCU s-a dus! Trupul bodyguard-ului de la Colectiv a cedat pe aeroportul din Rotterdam

Pe Porky îl vor îngropa iubita şi rudele îndepărtate. Ca şi cum ar fi prevestit răul, tânărul şi-a pregătit singur locul de veci.

În primele zile după tragedie, prietenii i-au căutat disperaţi rude îndepărtate. Deşi era în stare extrem de gravă, avea o singură grijă. Ca iubita lui să nu ducă lipsă de nimic. Înainte de a pleca în Olanda, le-a cerut cadrelor medicale de acolo să se ia o măsură vis a vis de predarea cheilor fetei. Să aibă unde să stea fata".

Cristian avea 38 de ani. Trupul lui va fi repatriat în zilele următoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Cristian Popescu, bodyguardul clubului Colectiv, a murit astăzi