Antena Meniu Search
x

Cu gândul la Paştele care se apropie, gospodinele au început deja curăţenia de primăvară

Cu gândul la Paştele care se apropie, gospodinele au început deja curăţenia de primăvară. Lustruiesc geamurile, scot praful din covoare şi spală perdelele.

Vezi și

Cu gândul la Paştele care se apropie, gospodinele au început deja curăţenia de primăvară. Lustruiesc geamurile, scot praful din covoare şi spală perdelele. O muncă de cel puţin trei zile pentru cele care preferă să facă totul cu mâna lor. Sau un cost de câteva sute de lei pentru cei prea ocupaţi.

Pentru Ecaterina Drăgan, o contabilă ieşită la pensie, curăţenia de primăvară durează cel puţin trei zile. Bucătăria o solicită cel mai mult, pentru că face totul singură, cu oţet. Cu doar o sticlă de oţet, dă luciu geamurilor, curăţă calcarul din maşina de spălat şi face cuptorul să arate ca nou. Pentru cel cu microunde, are o altă soluţie. 

Pentru Adrian, un tânăr care lucrează în vânzări, timpul este însă mai preţios. El a apelat la o firmă de curăţenie. Trei agenţi înarmaţi cu echipamente de protecţie şi ustensile profesionale curăţă fiecare colţ din apartamentul cu două camere. 

Firmele abia fac faţă solicitărilor în această perioadă. Preţul pentru o garsonieră este de 250 de lei, iar pentru vile, între 8 şi 10 lei pe metrul pătrat. Vechea menajeră angajată la negru pare să piardă teren. 

Firmele promit şi despăgubiri serioase dacă, spre exemplu, agentul distruge un obiect în timpul programului de lucru. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Cu gândul la Paştele care se apropie, gospodinele au început deja curăţenia de primăvară