Antena Meniu Search
x

Cu o lecție auto și-a ucis prietenii

Învăţa să conducă. Iar prietenul a îndemnat-o să urce la volan, în miez de noapte. S-au gândit că nu-i vede nimeni, pe un drum public. N-au luat în calcul şi pericolul de moarte.

Vezi și

 Doi oameni au murit, lângă Slatina, după ce o lecţie auto improvizată s-a sfârşit cu o tragedie. Tânăra de 20 de ani, care s-a urcat la volan, a încurcat frâna cu acceleraţia şi a ţâşnit cu maşina de pe un pod, într-un lac de acumulare de pe răul Olt.

Ea a scăpat. Prietenii ei - iubitul şi un amic care abia trecuse de majorat - au murit înecaţi. La locul tragediei a ajuns într-un suflet şi iubita băiatului de 18 ani. Coborâse din maşină chiar înaintea accidentului.

S-au despărţit vineri seara, cu puţin înainte de miezul nopţii, când această tânără a coborât din maşina în care şi-a lăsat trei prieteni. Printre ei şi pe Cristian, iubitul ei. Un tânăr de doar 18 ani, elev în clasa a unsprezecea la un liceu din Slatina.

Puţin după miezul nopţii, maşina în care se aflau cei trei a plonjat în Olt. La volan se afla fata de 20 de ani. Nu are permis. Dar învăţa să conducă. De fapt, întreaga cursă mortală ar fi fost o lecţie auto primită de la prietenul ei, de aceeaşi vârstă.

Neexperimentată şi nesigură, fata a greşit. Urmele lăsate de roţi arată că, în apropierea barajului, ar fi accelerat, în loc să frâneze. O greşeală fatală pentru prietenii ei. Doar ea a trăit şi a reuşit să iasă din maşina care se scufunda în apă. A fost văzută la timp de un trecător.

Trupul tânărului de 18 ani nu era în maşină. A fost găsit de scafandri, după ore de căutare. Cristian era singurul copil al familiei. Tânăra care s-a aflat la volanul maşinii a fost dusă cu o ambulanţă la spitalul din Slatina.

Fata a fost audiată azi de procurori. Deşi iniţial a recunoscut că ea s-a aflat la volan, după numai câteva ore a declarat că iubitul ei a condus maşina. Procurorii au cerut o expertiză tehnică. Dacă se va dovedi că vina îi aparţine, tânăra va răspunde penal pentru moartea prietenilor ei şi pentru conducere fără permis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Cu o lecție auto și-a ucis prietenii