Antena Meniu Search
x

Cum arată o vilă de 7 milioane de euro

Criza a venit şi nu a mai plecat, dar când vine vorba de lux, preţurile nu mai ţin cont de nimic. 7,5 milioane de euro.

Vezi și

 Criza a venit şi nu a mai plecat, dar când vine vorba de lux, preţurile nu mai ţin cont de nimic. 7,5 milioane de euro. Este preţul cu care se vinde cea mai scumpă vilă din ţară. Vorbim despre o clădire cu 38 de camere, situată în centrul Capitalei.

O vilă de 6,5 milioane de euro este scoasă la vânzare. E în centrul Capitalei. Dar, cu siguranţă, vă întrebaţi cum poate să arate la preţul acesta. Casa este construită la începutul anilor '90. Este una dintre cele mai frumoase construcţii din zona Universităţii, dar şi cea mai scumpă.

Suprafaţa utilă a vilei este de 1.550 de metri pătraţi. Aceasta are subsol, parter, etaj şi mansardă. În total, sunt 25 de încăperi, dintre care şi o sală de cinema.

O altă proprietate de lux din centrul Capitalei este scoasă la vânzare. Clădirea cu 38 de camere are o suprafaţă utilă de 2.000 de metri pătraţi. Construcţia a fost consolidată şi renovată integral în anul 1994. Aceasta a funcţionat ca sediu de bancă.

Dar imobile luxoase se vând şi în alte oraşe din ţară. De exemplu, în centrul Timişoarei, proprietarul unei clădiri construit în anul 1905 cere un preţ de 1,2 milioane de euro. Iar în centrul Braşovului, o vilă istorică din anul 1930 poate fi cumpărată cu 2,26 milioane de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Cum arată o vilă de 7 milioane de euro