Antena Meniu Search
x

Video Cum arată traseul de tiroliană care şerpuieşte prin masivul Piatra Mare: "E o experienţă, puţină teamă, puţină adrenalină"

Aventură în natură, în inima pădurii! Unul dintre cele mai frumoase trasee de tiroliană şerpuieşte prin masivul Piatra Mare, foarte aproape de Drumul Naţional 1. Aşa că cei care vor să facă o tură, trebuie să ştie că locaţiile vor fi deschise zilnic, în acest sezon. 

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 29.05.2023, 07:51

Vezi și

A început distracţia pe traseele amenajate în valea care coboară de la canionul Şapte Scări spre DN1. Zona, uşor accesibilă, are un farmec aparte. Traseele de tiroliană şerpuiesc din copac în copac, pe o lungime de aproximativ patru kilometri. Coborârea se face asigurat, cu ajutorul unui dispozitiv cu role pentru mare viteză.

Turist: E o experienţă interesantă. E natură, puţină teamă, puţină adrenalină. 

Reporter: Ce face experienţa asta atât de interesantă?

Turist: Cred că priveliştea, după ce ai urcat pe jos câţiva kilometri, e mai plăcut să cobori.

Cât costă o coborâre cu tiroliana

Coborârea pentru un adult costă 120 de lei. În preţ intră folosirea traseelor amenajate şi a echipamentului de asigurare. Copiii au tiroliene amenajate special pentru ei. O jumătate de oră de distracţie în zonele pentru micuţi costă 30 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Cum arată traseul de tiroliană care şerpuieşte prin masivul Piatra Mare: "E o experienţă, puţină teamă, puţină adrenalină"