Antena Meniu Search
x

Video Cum mâncăm sănătos în post

Este Postul Paştelui şi, dacă vreţi să îl ţineţi, trebuie să aveţi grijă să mâncaţi sănătos. Mulţi cred că e şi greu, şi scump să mănânci de post şi să-i oferi, în acelaşi timp, corpului tău nutrienţii de care are nevoie.

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 20.03.2021, 15:13

Vezi și

Alimentele de post care să mai fie şi sănătoase sunt, uneori, mai scumpe decât carnea. Aşa crede majoritatea. Tocmai de aceea, am rugat un nutriţionist să ne facă câteva propuneri de meniuri sănătoase şi ieftine. În experimentul propus de noi, medicul trebuie să întocmească variante de meniu care să nu depăşească 10 lei pe farfurie.

Meniuri de 30 de lei

Avem şi variante pentru bugete mai generoase, meniuri de 30 de lei. De ce este important să mâncăm sănătos în post? Pentru că alimentele care înlocuiesc produsele din carne şi pe care românii le consumă tot mai des în post, se pot dovedi pline de euri şi foarte nesănătoase. Iar unii dintre aditivi pot crea dezechilibre, mai ales în sănătatea celor sensibili.

Potrivit InfoCons, alimentele care conțin aditivii E160, E170, E200, E223, E262, E270, E300, E472, E475 sau E481 nu pot fi folosite în alimentația copiilor mici sau sugarilor.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Cum mâncăm sănătos în post