Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Cum reusesc frantuzoaicele sa ramana suple

Cum fac frantuzoaicele de sunt atat de suple, cand sunt inconjurate de cele mai bune dulciuri din lume? Nu e nicio mare filosofie, este vorba de moderatie. Frantuzoaicele nu se abtin de la nimic, dar au o regula de aur: mananca din toate cate putin.

Vezi și

 “Cand iau masa la restaurant, femeilor le place sa-si ia un desert. Unul mic, dupa ce au terminat masa. Se mai intampla, uneori, sa manance desert si dupa-amiaza, daca merg la o ceainarie, sa manance un mic desert, un mic ecler, o bucatica de budinca”, spune maestrul patiser Pierre Nevanen.

Sigur, toate ne intrebam care este secretul frantuzoaicelor silfide care isi incep diminetile cu croissantul in mana.

Frantuzoaicele evita orice lucru care cere prea mult sacrificiu pentru prea putina placere, asa ca dietele nu sunt pentru ele. Mananca dulciuri zilnic, insa au grija la cantitate.

Ca si in cazul stilului lor vestimentar, mai putin inseamna mai mult - mai putina cantitate la o masa, inseamna mai multe mese pe zi.

O vorba frantuzeasca spune ca totul este o problema de atitudine, mereu trebuie sa te simti bine in pielea ta. Astfel, succesul stilului lor de viata pare sa fie ciocolata, dragostea, diversitatea si echilibrul.

Actrita de origine franceza, Audrey Tautou, isi aduce aminte cu groaza ce experienta a avut in Marea Britanie: “Imi amintesc de prima propunere la micul dejun, acele boabe de fasole si am fost ingroziti”.

Probabil la fel de ingrozita ar fi si daca la micul dejun ar gusta din omleta cu ceapa rosie, slanina si telemea. Noi insa suntem obisnuiti sa mancam sanatos - cum se spune in popor, adica nu dam la o parte nici micii, nici carnatii si nici prajiturile care baltesc in crema.

Aspectul silfid al frantuzoaicelor se bazeaza mai degraba pe modelarea obisnuintelor, pe un stil de viata sanatos si pe iubire.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Cum reusesc frantuzoaicele sa ramana suple