Antena Meniu Search
x

OBSERVATOR SPECIAL: Cum sa obtii sprancene perfecte

Fiecare adolescenta care prinde o penseta pentru prima data in viata, simte nevoia sa faca modificari drastice! Chiar daca are sprancenele frumos conturate, tot se apuca sa le jumuleasca conform modei

Vezi și

Sanda a decis sa-si faca un cadou in avans de ziua ei de nastere. Ceva special, care sa-i schimbe viata, daca se poate. Asa ca si-a luat inima in dinti si a pasit intr-un salon de make-up semipermanent pentru ca vrea sa isi corecteze spancenele prin tatuaj. “Pensatul incorect timp de mai multi ani, m-a facut sa optez pentru un tratament make up semipermanent”, a spus aceasta.

Sanda s-a lasat pe mana specialistului. Primul pas in tatuarea spancenelor este definirea formei acestora. Larry ii deseneaza intai spancenele cu un creion in functie de forma fetei, culoarea ochilor si a parului. Apoi urmeaza pensatul. Odata definita forma si facuta corectura cu creionul, Larry pregateste acul pentru tatuaj. Vopseaua este aleasa si ea cu atentie pentru ca tatuajul se face pe sub spanceana naturala.

Dupa ce anestezicul si-a facut efectul, spancenele au inceput sa fie tatuate fir cu fir. O ora mai tarziu tatuajul este gata, iar Sanda are emotii mari in timp ce asteapta sa vada rezultatul.

Diferenta se vede, iar rezultatul arata natural. Spancenele decolorate, cu goluri si si fara forma sunt acum definite. Fata pare mai luminoasa, iar Sanda arata mai tanara cu 10 ani in urma tatuajului.

Acum Sanda trebuie doar sa isi dea cu o crema grasa pe sprancene timp de o saptamana si peste o luna de la primul tatuaj sa mearga la retus. Un astfel de tatuaj costa 800 de lei, dar merita fiecare banut atunci cand te privesti in oglinda.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » OBSERVATOR SPECIAL: Cum sa obtii sprancene perfecte