Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cum sunt înşelaţi românii în magazine: 'Cine nu verifică bonul, plăteşte din propriul buzunar diferenţa' - VIDEO

Nu de puţine ori s-a întâmplat ca aşa-zisele greşeli de pe rafturile magazinelor să se transforme într-o notă de plată pentru românii de rând.

de Redactia Observator

la 03.10.2017 , 15:11

Cum sunt înşelaţi românii în magazine: 'Cine nu verifică bonul, plăteşte din propriul buzunar diferenţa'

Nu de puţine ori s-a întâmplat ca aşa-zisele greşeli de pe rafturile magazinelor să se transforme într-o notă de plată pentru românii de rând.

Preţurile de la raft sunt mai mici decât cele cerute la casa de marcat. Un astfel de exemplu a fost arătat de Cristi Brâncovan, tânărul din Timişoara care a reuşit să demaşte găştile de hoţi care terorizau oamenii din mijloacele de transport în comun din oraş.

Într-un videoclip postat pe Facebook şi care a fost văzut de peste 80.000 de persoane în numai câteva ore, tânărul din Timişoara a demonstrat cum magazinele reuşesc să îi înşele pe români, bazându-se pe faptul că aceştia nu mai verifică bonul fiscal după ce îşi fac cumpărăturile.

Articolul continuă după reclamă

Tânărul a intrat într-un magazin de pe Calea Buziaşului din Timişoara şi a încercat să cumpere un săpun lichid al cărui preţ era de 9,49 lei la raft, iar la casa de marcat era 14,99 lei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Cum sunt înşelaţi românii în magazine: 'Cine nu verifică bonul, plăteşte din propriul buzunar diferenţa' - VIDEO