Antena Meniu Search
x

Cumpărături pe ultima sută de metri, înainte de Paște

Românii care au rămas acasă de sărbători şi-au petrecut ziua la cumpărături. Pe ultima sută de metri, au umplut pieţele şi supermarketurile şi au făcut provizii cât pentru toată minivacanţa. Mulţi - fără să se mai uite la bani.

de Redactia Observator

la 27.04.2019, 23:54

Vezi și

Românii care au rămas acasă de sărbători şi-au petrecut ziua la cumpărături. Pe ultima sută de metri, au umplut pieţele şi supermarketurile şi au făcut provizii cât pentru toată minivacanţa. Mulţi - fără să se mai uite la bani. Au lăsat în magazine între 300 şi 500 de lei, doar pentru mâncare. Din păcate, experienţa anilor trecuţi ne-a demonstrat că tone de alimente ajung la gunoi, după festin.

Ca într-o probă de viteză, românii care au lăsat cumpărăturile pe ultima sută de metri şi-au umplut coşurile cu verdeaţă, fructe şi legume, carne, brânzeturi şi baxuri întregi de apă şi de suc. Când au tras linie, mulţi au ajuns la sute de lei cheltuiţi dintr-un foc.

Puţini au învăţat din experienţa anilor trecuţi, când fiecare român a aruncat, în medie, după sărbători, 16 kilograme de mâncare.

Ca să nu rămână cu marfa pe tarabe, vânzătorii din pieţe au mai lăsat din preţ.

7.5 milioane de cozonaci cumpără românii în fiecare an, iar în perioada Paştelui fermele comerciale vând aproape 180 de milioane de ouă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Cumpărături pe ultima sută de metri, înainte de Paște