Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Curatenia de primavara pe litoral

De la 1 Aprilie, ne gandim, destul de serios, la 1 Mai. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca de la 1 Mai mai e un pas pana la Paste. Perfect atunci. Sa facem o punte intre cele doua. La munte sau la mare. Si in timp ce noi suntem deja in visare, hotelierii si administratorii pensiunilor ne pregatesc intens terenul.

de Redactia Observator

la 01.04.2013 , 17:26

Distractia pe litoral pare de fiecare data aceeasi. Si totusi, nu deranjeaza pe nimeni cand petrecerea se repeta. De 1 Mai, o mare de oameni se va strange la mare. Doar in Mamaia, se estimeaza ca vor fi 30.000 de turisti. Pentru ei, agitatia a inceput de astazi, mai intens.

Pe o vreme numai buna, muncitorii par si ei sa lucreze mai cu spor. Mai o lopata, mai o grebla, instalatiile sanitare si lumini. Unii chiar au trecut la amenajarea teraselor. “In maximum zece zile trebuie sa-i dam drumul”, a spus Dumitru Babu, administratorul unei terase.

Lucrurile incep sa se aseze si la unitatile de cazare. Multe sunt deja aproape gata. “In mod sigur, o sa deschidem dupa standardele unei statiuni care se doreste de nivel international”, a explicat Anca Nedea, managerul unui hotel din Mamaia,

Vezi și

Si plajele au inceput sa fie curatate si nivelate, iar ofertele sunt bine puse la punct. In acest an, vacanta bugetarilor va fi un pic mai lunga. Asa ca telefoanele incep sa sune pentru rezervari. Mai ramane ca vremea - cea care conteaza cel mai mult - sa ne tina si ea partea.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Curatenia de primavara pe litoral