Antena Meniu Search
x

Unul dintre cei mai apreciaţi chirurgi ai Institutului Inimii din Târgu Mureş e acuzat că nu opera fără să ceară bani de la pacienţi

Cutremur în lumea medicală. Unul dintre cei mai apreciaţi chirurgi ai Institutului Inimii din Târgu Mureş a fost percheziţionat astăzi.

Vezi și

Cutremur în lumea medicală. Unul dintre cei mai apreciaţi chirurgi ai Institutului Inimii din Târgu Mureş a fost percheziţionat astăzi de ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie.

Surse judiciare spun că era filat de 11 luni, după ce un pacient l-a denunţat. Ar fi cerut 1.000 de euro pentru a face o intervenţie chirurgicală vitală. De acelaşi tratament ar fi avut parte şi alţi pacienţi, susţin procurorii.

Au fost descinderi şi în cabinetul medicului, dar şi în casa acestuia. Nu este însă primul caz în care un doctor al prestigiosului institut este cercetat pentru fapte de corupţie. Anul trecut, un alt chirurg al echipei din Târgu Mureş a fost acuzat că cerea sume importante pentru a opera copii bolnavi de inimă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Unul dintre cei mai apreciaţi chirurgi ai Institutului Inimii din Târgu Mureş e acuzat că nu opera fără să ceară bani de la pacienţi