Antena Meniu Search
x

Impact mortal, Dacia Logan filmată cum loveşte cu o viteză fantastică un TIR, pe DN1 (Video)

Un bărbat de 41 de ani, aflat la volanul unei maşini Dacia Logan, a uitat să ia piciorul de pe pedala de acceleraţie, accelerând în continuu, până la impactul violent cu un camion.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 01.05.2019, 18:02

Sursa: Richard Balint/FACEBOOK Vezi și

Un bărbat de 41 de ani, aflat la volanul unei maşini Dacia Logan, a uitat să ia piciorul de pe pedala de acceleraţie, accelerând încontinuu, până la impactul violent cu un camion.

Accidentul mortal a avut loc pe DN1 - E60, în judeţul Bihor, între Săcădat şi Oşorhei. Imaginile surprinse de camera de bord al unui martor adâncesc şi mai mult explicaţia vitezei halucinante a Loganului.

Accident mortal în Bihor, între o Dacia Logan şi un camion

Un accident mortal a avut loc pe DN1, în judeţul Bihor, care a fost filmat de un alt participant la trafic. Potrivit poliţiştilor, un bărbat de 41 de ani din comuna Vârciorog conducea pe direcția Oradea-Cluj, a efectuat o depășire neregulamentară, a pătruns pe sensul opus și a intrat în coliziune cu partea laterala stânga față a unui autotren cu semi remorca ce era condus regulamentar, pe direcția Cluj-Oradea de un bărbat de 48 de ani din Tileagd.

Autoturismul a fost proiectat în șanț, pe partea dreapta a sensului de mers. El a fost transportat de urgenţă la spital, unde a decedat, însă polițiștii rutieri continuă cercetările.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Impact mortal, Dacia Logan filmată cum loveşte cu o viteză fantastică un TIR, pe DN1 (Video)