Antena Meniu Search
x

Veste BOMBĂ: Dacia își turează motoarele în Formula 1

Producătorul auto de la Mioveni şi-ar putea pune logo-ul pe unul dintre monoposturile care se vor întrece pe circuitele din toată lumea. Informaţia a apărut prima oară pe blogul unui jurnalist specializat în Formula 1. Şi a făcut înconjurul lumii.

Vezi și

Loganul care a cucerit străzile Europei ar putea avea un frate mult mai rapid.

Un monopost Dacia, care să se bată pentru un loc pe podium, pe pistele de Formula 1. România se pregăteşte să intre, cu turaţie maximă, în Marele Circ.

Competitorii de anul acesta: Renault, Ferrari si Mercedes vor trebui să se pregătească, de anul viitor. Dacia vrea să plece din pole-position!

A scris-o un jurnalist care ştie cum se învârt lucrurile în sportul vitezei. Iar oficialii companiei de la Mioveni nu s-au grăbit deloc să infirme.

Un proiect cu finanţare românească se va număra printre cele trei posibile noi echipe care vor lua startul în Formula 1, în 2015. Una din părţile implicate ar putea fi producătorul Dacia.

S-a vehiculat şi numele celui care susţine proiectul "Dacia în Formula 1".

Colin Kolles, un stomatolog german de origine română care a mai cârmuit şi alte echipe, în Marele Circ. Dar cine va fi pilotul? Un monopost nu e chiar un taxi.

Dacă Dacia va intra în circuitul Formulei 1, vom afla în maximum o lună. Atunci, se va stabili lista finală cu echipele din sezonul 2015.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Veste BOMBĂ: Dacia își turează motoarele în Formula 1