Antena Meniu Search
x

Dalia, tânăra executată de interlopul din Oradea, ar fi fost ABUZATĂ în adolescenţă. Cel care a investigat cazul creionează, pentru Observator destinul tragic al fetei

În ultimele ei zile de viaţă, Dalia a încercat să-l evite pe Adrian Hladii. Ştia cât e de periculos. Îşi angajase chiar şi un bodygurad. O traumă din adolescenţă a învăţat-o să-şi ia măsuri de precauţie. 

Vezi și

În ultimele ei zile de viaţă, Dalia a încercat să-l evite pe Adrian Hladii. Ştia cât e de periculos. Îşi angajase chiar şi un bodygurad. O traumă din adolescenţă a învăţat-o să-şi ia măsuri de precauţie. 

Florin Ciucă este jurnalistul care, în urmă cu zece ani, dezvăluia un caz cutremurător, în centrul căreia ar fi fost tot Dalia. Pe vremea acceea, ea avea numai 14 ani. Ar fi picat în plasa unui taximetrist de 61 de ani care a abuzat-o sexual şi a şantajat-o cu fotografii explicite. 

Fata căzuse victima unui  obsedat sexual, un taxiemtrist cunoscut în oraş ca fiind un pervers care agăţa tinere fete, eleve de şcoală, de liceu, de pe trasee şi le momea şi le forţa să întreţină cu el diverse relaţii de tip sexual.

Abuzul a ajuns atunci şi la urechile părinţilor Daliei, scrie presa locală. Ei ar fi cei care l-ar fi reclamat pe bărbat la Poliţie, însă tatăl tinerei nu confirmă acest lucru. 

În câteva zile, omul a fost pus în libertate de către justiţie, de către Curtea de Apel Oradea, iar mai departe, în timp, dosarul penal făcut de procurori pe numele lui s-a diluat.

Agresorul Daliei a fost scos de sub urmărirea penală, iar după ce a acuzat o eroare judiciară, a mai fost şi despăgubit cu peste 100 de mii de lei, mai scriu jurnaliştii.

Ancheta în cazul execuţiei Daliei continuă. Procurorii au preluat cazul. Investigatorul care a făcut publice imaginile şocante cu trupul desfigurat al tinerei s-a ales cu dosar penal pentru compromiterea intereselor justiţiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Dalia, tânăra executată de interlopul din Oradea, ar fi fost ABUZATĂ în adolescenţă. Cel care a investigat cazul creionează, pentru Observator destinul tragic al fetei