Antena Meniu Search
x

Dar de ce mă adormiţi? Sunt ultimele cuvinte ale lui Alex Hogea

E ultima întrebare pe care le-a pus-o medicilor, înainte să fie sedat

Vezi și

E ultima întrebare pe care le-a pus-o medicilor, înainte să fie sedat. Nu s-a mai trezit niciodată. A murit după trei săptămâni de luptă, într-un spital din Viena. Întrebări mai sunt. Le pun acum părinţii lui Alex, care vor să înţeleagă de ce fiul lor s-a stins la doar 19 ani.

"Dacă vorbim la scara Universului, nu sînt nimic mai mult decît un grăunte de nisip într-un ocean nesfîrşit." Aşa se descria Alex Hogea. A fost mai mult decât atât. Mai mult decât un număr.

"Numărul 60 pe lista asta a durerii - George Alexandru Hogea. 19 ani. Un număr pentru unii. Pentru noi, ai fost şi esti lumea întreagă. Acum eşti şi Raiul…" Pentru sora lui - doar un copil - Alex încă există. Sub formă de înger. I-a desenat aripi, ca să zboare cu ele printre nori.

Alex era student în primul an la Facultatea de Automatică, din Bucureşti. Se mutase de acasă, din Sinaia, de doar câteva săptămâni, ca să studieze. Nu a apucat să guste prea mult din viaţa de student. Concertul din Colectiv a fost una dintre primele lui ieşiri într-un club. Deşi a ieşit pe picioare din flăcări şi a ajuns conştient la spital, Alex a murit după trei săptămâni de luptă. Iniţial, medicii au scris că are arsuri pe jumătate din suprafaţa corpului. Apoi, procentul a scăzut inexplicabil. Părinţii lui au povestit, într-o anchetă condusă de Cătălin Tolontan, prin ce clipe de coşmar au trecut. Părinţii lui Alex au luptat să-l transfere de la Spitalul Universitar, în străinătate. S-au bucurat când fiul lor a fost acceptat într-un spital din Bruxelles. Au zburat acolo, ca să-l aştepte. Nimeni nu i-a anunţat că Alex nu va mai ajunge. Alex a ajuns în cele din urmă la Viena. Era deja infectat cu o bacterie luată din România. A murit de septicemie, două săptămâni mai târziu. Înconjurat de părinţii lui, care cer acum răspunsuri. Pentru ca Alex, îngerul cu numărul 60, să fie ultimul din Colectiv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Dar de ce mă adormiţi? Sunt ultimele cuvinte ale lui Alex Hogea