Antena Meniu Search
x

Video Daruri din suflet pentru copiii nevoiași. Mai mulţi voluntari au adus bucuria Crăciunului în Dolj şi Satu Mare

Copii crescuţi de bunici, pentru care Crăciunul înseamnă un măr şi o mână de nuci. Micuţi care nu îndrăznesc sa îi ceară nimic moşului, pentru că, de obicei, pe ei bucuriile îi ocolesc. Este realitatea pe care câţiva oameni cu suflet mare din Dolj se luptă să o schimbe. Aşa că astăzi s-au încărcat cu daruri şi au fost Moş Crăciun pentru aproape 200 de copii nevoiaşi.

de Redactia Observator

la 21.12.2020, 17:33

Vezi și
  • Aproape 200 de copii din Dolj vor primi daruri
  • Voluntarii au vrut să întindă o mână de ajutor la momentul potrivit

Pentru Raluca şi surioara ei, Crăciunul va fi anul acesta mai bun. Deşi sunt obişnuite mai degrabă cu neajunsurile, fetele au sperat în magia Crăciunului.

Fetele sunt crescute de bunicii care le pot oferi doar dragostea lor.

Voluntarii din Dolj, daruri pentru aproape 200 de copii

Câteva case mai departe îl găsim pe Adiţă. Este cel mai mare dintre cei patru fraţi pentru care părinţii se luptă să clădească o viaţă mai bună. Mâna dreaptă a mamei şi cel pe care l-a trimis să primească darurile.

Aproape 200 de copii nevoiaşi vor primi în aceste zile darurile adunate de voluntarii din Dolj.

Aurel Firu, voluntar: Noi nu vrem sa facem doar de sarbatori, doar de Pasti si de Craciun. Noi vedem o campanie si maine, si poimaine, si dupa Sarbatori, pentru ca aceste cazuri ne intereseaza sa evolueze si nu sa ramana pe loc.

Alina Rotaru, voluntar: Şi noi la randul nostru am avut nevoie de ajutor si stim ce inseamna sa fii ajutat cand ai nevoie, cineva sa iti intinda o mana de ajutor la momentul potrivit.

Cadouri şi la Satu Mare de la comunitatea auto-moto

Haine, dulciuri şi jucării au primit şi peste 150 de copii sărmani din judeţul Satu Mare. 

Cu sprijinul pompierilor şi al membrilor unui club care promovează sporturile auto-moto, alte 260 de pachete cu alimente au ajuns la familii care trăiesc în zone greu accesibile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » Daruri din suflet pentru copiii nevoiași. Mai mulţi voluntari au adus bucuria Crăciunului în Dolj şi Satu Mare