Antena Meniu Search
x

Daruri inspirate, sub forma de cosuri cadou de la FineStore.ro

Chiar daca anul acesta este unul aparte si contextul pandemiei nu ne va permite sa fim aproape fizic de toti cei pe care ii iubim si ii pretuim, le putem arata ca ne-am gandit la ei prin alegerea unui cadou care sa ii bucure si care sa li se potriveasca.

de Redactia Observator

la 14.12.2020, 16:07

Daruri inspirate, sub forma de cosuri cadou de la FineStore.ro
Daruri inspirate, sub forma de cosuri cadou de la FineStore.ro - Fine Store

Craciunul este din ce in ce mai aproape, iar daca sunteti in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi sau pentru colegi, sefi, parteneri de afaceri, un cos cadou de la FineStore.ro este o alegere nemaipomenita.

Cat de usor e sa gasesti cadoul perfect!

Fie ca vorbim despre un cadou pentru un membru al familiei, pentru persoana iubita, pentru prieteni, socri, nasi sau colegi de serviciu, FineStore.ro vine cu o gama ampla de idei. Pe site-ul lor veti gasi peste 4500 de produse de la branduri celebre, precum Vertigo, Dictador, Mozart, San Martino si multe altele, toate la preturi mai bune decat in magazine. Daca va hotarati sa oferiti in dar un cos care sa contina mai multe produse, trebuie sa stiti ca si la acest capitol oferta FineStore.ro este una mai mult decat generoasa. 140 de idei de cosuri cadou va asteapta pe site, cu preturi incepand de la cateva zeci de lei si ajungand pana la cateva mii, daca va doriti sa oferiti un cadou cu adevarat deosebit.

Pentru un barbat care apreciaza lucrurile clasice, un cos cadou cu o selectie de vinuri bune va fi un cadou inspirat si bine-venit. Pentru doamne sau domnisoare, un cos care contine un vin rose si accesorii precum creme, ceaiuri, lumanari parfumate si bomboane de ciocolata reprezinta un adevarat rasfat in aceasta perioada. Pentru cineva cu o personalitate puternica, puteti alege un cos cadou cu o sticla de whisky sau coniac si o selectie de cafea si ciocolata amaruie.

Mos Craciun comanda online cadourile

Asadar, cadoul perfect pentru cei dragi este la un click distanta. Comandati online si beneficiati de livrare gratuita, la comenzile de peste 199 de lei. Iar daca ati lasat cumparaturile pe ultima suta de metri, nu trebuie sa va faceti griji: produsele comandate vor ajunge la voi in 1-2 zile lucratoare. In plus, in aceasta perioada, pe FineStore.ro gasiti 2500 de produse cu pretul redus, asa ca, in afara de cadouri pentru cei dragi, va puteti rasfata si voi cu o sticla din bautura preferata, fara sa depasiti bugetul pe care vi l-ati propus. Sarbatorile sunt despre magia de a darui si de a primi cadouri, iar la FineStore.ro gasiti idei care sa multumeasca si cele mai fine gusturi!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Daruri inspirate, sub forma de cosuri cadou de la FineStore.ro