Antena Meniu Search
x

De ce tot mai mulți români aleg să își trimită copiii să studieze în străinătate. Cât scot din buzunar

Reprezentanții a patru licee de top din străinătate vin să îi cunoască pe tinerii români

Reprezentanții a patru licee de top din străinătate vin să îi cunoască pe tinerii români. 

Reprezentanții a patru școli renumite din Marea Britanie și Elveția vor vizita în următoarea săptămână patru orașe din țară, pentru a se întâlni cu elevii și părinții acestora în cadrul Top Education Tour, eveniment regional organizat de Integraledu, cea mai mare companie de consultanță educațională din România.

Elevii interesați să studieze la un liceu de elită din străinătate și familiile acestora pot afla mai multe informații atât despre programele oferite de cele patru școli, cât și despre oportunitățile și beneficiile studiului în străinătate direct de la reprezentanții colegiilor, Chelsea Independent College, Duff Miller College, Lansdowne College (toate cele trei fiind localizate în Londra) și Aiglon College din Elveția.

Chelsea Independent College oferă mediul și atmosfera potrivite în care tinerii își pot descoperi talentele și interesele, își dezvoltă autodisciplina, ambiția și capacitatea de a socializa și de a lucra în echipă.

Duff Miller College se definește printr-un simț desăvârșit al comunității și prin raportul excelent dintre profesori și elevi. Colegiul creează un mediu ce inspiră elevii și le oferă încrederea și motivația necesare pentru a atinge cele mai bune rezultate posibile.

Lansdowne College pregătește fiecare elev într-un mediu de lucru intensiv, motivant și academic și, în același timp, informal, relaxat și plăcut. Este foarte căutat pentru cei care, ulterior, vor să aprofundeze domeniile de media sau ale artei.

Cele trei licee private renumite din Londra sunt reprezentante de Astrum Education.

Cât costă să studiezi la un liceu în străinătate

Copiii din familiile cu venituri peste medie pot merge la un liceu din Marea Britanie unde, în medie, taxele costă între 30.000 de lire și 35.000 de lire pe an. Cât despre Elveția, taxele anuale sunt între 63.000 și 98.000 de franci elvețieni. Aceste costuri includ cursurile, cazarea în campusuri cu cele mai moderne facilități, masă, excursii și activități recreative (muzică, teatru, pictură, sport). Recomandabil este ca demersurile de admitere la școli să înceapă cu aproximativ un an înainte. Studiile se finalizează cu obținerea unor diplome recunoscute internațional.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » De ce tot mai mulți români aleg să își trimită copiii să studieze în străinătate. Cât scot din buzunar