Antena Meniu Search
x

Revoltător! O mamă şi-a aruncat, de Crăciun, copilul la gunoi

Întâmplare revoltătoare în judeţul Bacău. O mamă şi-a aruncat copilul la gunoi imediat după ce l-a adus pe lume.

Vezi și

S-a întâmplat chiar în noaptea de Crăciun însă oroarea a ieşit la iveală abia acum, când femeia a ajuns la spital.

Medicii şi-au dat seama că pacienta tocmai născuse, deşi ea nu recunoştea asta. Poliţiştii au găsit pruncul în tomberonul din curte, ascuns printre gunoaie. Era mort de mult.

Când a ajuns la spitalul din Bacău, pe 7 ianuarie, femeia abia se mai putea ţinea pe picioare. A spus doar că are dureri şi că se simte rău. Dar medicii şi-au dat seama că alta era problema.

Luată la întrebări, a încercat să-i ducă pe o pistă greşită pe medici.

"Iniţial, n-a vrut să dea relaţii, după aceea ne-a spus că a fost agresată de soţ după care ar fi avortat", zic medicii. 

De fapt, născuse. Alertaţi de medici, poliţiştii au găsit fătul în curtea femeii. Aruncat în tomberon. E vorba de o fetiţă de 3 kilograme şi 600 de grame, născută la termen.

Femeia a născut în noaptea de 24 spre 25 decembrie în jurul orei 1 într.o anexă a domiciliului său. Ulterior a luat fătul, l-a înfăşurat în nişte ambalaje şi l-a depus în tomberonul pe care-l avea în curte, mizând pe faptul că va fi luat odată cu gunoiul.

Se pare că bebeluşul a mai trăit cel puţin 8 ore. Până când a murit de frig. Femeia acuzată de o asemenea grozăvie are 42 de ani şi mai are acasă 5 copii. Cel mai mic are 2 ani iar cel mai mare 20. Între timp, medicii au aflat că a mai făcut două avorturi.

Femeia din comuna Tamaşi este cercetată în libertate şi riscă 25 de ani de închisoare pentru omor calificat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Stiri sociale » Revoltător! O mamă şi-a aruncat, de Crăciun, copilul la gunoi