Antena Meniu Search
x

Bărbat dat dispărut de două săptămâni la Botoşani. Poliţiştii au cerut ajutorul populaţiei

De două săptămâni, un bătrân în vârstă de 71 de ani e de negăsit! Bărbatul stătea la un centru din Huşi, dar la începutul anului s-a făcut nevăzut.

Vezi și

De două săptămâni, un bătrân în vârstă de 71 de ani e de negăsit! Bărbatul stătea la un centru din Huşi, dar la începutul anului s-a făcut nevăzut. Nimeni nu-şi explică de ce, mai ales că ieşea când voia în oraş şi se întorcea de fiecare dată. Autorităţile îl caută de două săptămâni şi speră că-l vor găsi în viaţă.

Bărbatul în vârstă de 71 de ani locuia de 7 ani la Centrul pentru Persoane vârstnice din Huşi. A rămas singur, după ce copiii au plecat la muncă în străinătate, iar soţia i-a murit. 

Pe trei ianuarie, bătrânul a primit vizita fiului său din Anglia. Şi tot din acea noapte a dispărut. De atunci, nimeni nu l-a mai văzut. 

Autorităţile au scotocit toate zonele periculoase din oraş, inclusiv în lacurile de acumulare. Până acum, n-au reuşit să dea de urma bărbatului. 

Poliţiştii au solicitat sprijinul locuitorilor judeţului Vaslui. Bărbatul are un metru 60 înălţime, păr alb, tuns scurt şi vorbeşte cu dificultate. La momentul dispariţiei, acesta era îmbrăcat cu pantaloni și geacă, ambele de culoare albastră. 

Oricine poate da informaţii despre persoana dispărută este rugat să sune la 112 sau să meargă la cea mai apropiată secţie de poliţie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Bărbat dat dispărut de două săptămâni la Botoşani. Poliţiştii au cerut ajutorul populaţiei