Antena Meniu Search
x

Video De la 1 iunie se deschid cluburile, barurile și discotecile. În ce condiţii pot merge oamenii

Premierul Florin Cîţu a anunţat joi, după şedinţa de Guvern, o serie de măsuri de relaxare. Printre acestea se regăsesc şi condiţiile în care se vor deschide cluburile, barurile și discotecile de la 1 iunie.

de Redactia Observator

la 27.05.2021, 20:11

Vezi și

De la 1 iunie se deschid cluburile, barurile și discotecile pentru cei vaccinați. Acestea vor funcţiona în intervalul 05.00 - 24.00, cu participarea publicului până la capacitatea de 50% a spațiului.

Art.13 - (1) Se propune permiterea desfășurării activității în baruri, cluburi, discoteci și săli de jocuri, în intervalul orar 5,00-24,00, începând cu data de 01.06.2021, cu participarea publicului până la 50% din capacitatea maximă a spațiului, dacă incidența cumulată la 14 zile a cazurilor din județ/localitate este mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori. (2) Participarea la activitățile prevăzute la alin. (1), este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare

Vaccinaţii pot renunţa la mască la birou, dacă nu sunt mai mult de 5 persoane

Guvernul a discutat în ședința de guvern noi măsuri de relaxare de la 1 iunie. Printre altele, a fost anunţat că evenimentele private pot avea loc cu 50 de persoane în spații închise și 70 în spații deschise sau mai mult dacă toți participanții sunt vaccinați. În plus, cei vaccinați nu vor purta mască la birou dacă nu sunt mai mult de cinci persoane în încăpere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » De la 1 iunie se deschid cluburile, barurile și discotecile. În ce condiţii pot merge oamenii