Antena Meniu Search
x

De la COPILUL STRĂZII la UNIVERSITATEA HARVARD, cea mai râvnită din LUME!

Există povești de viață cu adevărat incredibile, iar acești studenți de la Universitatea Harvard au reușit să uimească o lume întreagă.

Există povești de viață cu adevărat incredibile, iar acești studenți de la Universitatea Harvard au reușit să uimească o lume întreagă.

David Boone este unul dintre studenții care a reușit să se remarce. Povestea lui de viață nu este totuși una fericită. Ajuns un om al străzii în urma unui incendiu, tânărul s-a dedicat studiului și activităților extrașcolare. A făcut multe acte de voluntariat și astfel a reușit să câștige o bursă.

Shree Bose este o tânără care promite mult în lumea științei. Studenta a început un studiu pentru descoperirea unui leac pentru cancer încă de când era în liceu. Chiar și președintele Obama i-a recunoscut meritele.

Aiden C.de B. Daly este un alt student ce a făcut cercetare în domeniul chimiei. Descoperirile acestuia în ceea ce privește ADN-ul sau genetica au folosit nu doar facultatății, ci și Muzeului American de Istorie Naturală.

Dawn Loggins a fost abandonată de părinți când era în liceu și s-a trezit singură și fără adăpost. Devenit un copil al străzii, fata nu a renunțat la educație. Cei din jur au ajutat-o. Tânăra a lucrat ca gunoier pentru a câștiga niște bani în plus. Acum, ea este unul dintre studenții cu care Universitatea Harvard se mândrește.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » De la COPILUL STRĂZII la UNIVERSITATEA HARVARD, cea mai râvnită din LUME!