Antena Meniu Search
x

"De la motor se aude un mieunat". Operaţiune de salvare neobişnuită pentru doi poliţişti din Mehedinţi. Un pui de pisică, rămas blocat sub capota unei maşini

Doi poliţişti aflaţi în misiune pe o stradă din Drobeta-Turnu Severin au fost nevoiţi să intervină la o acţiune de salvare mai puţin obişnuită. Agenţii au fost solicitaţi de o şoferiţă să elibereze de sub capota maşinii...un pui de pisică.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 08.01.2022, 09:49

Pisica a fost adoptată de o fetiţă
Pisica a fost adoptată de o fetiţă - Facebook MAI

Femeia urma să plece cu autoturismul însă i-a atras atenţia mieunatul pisicii care se auzea de sub capota maşinii. Panicată, şoferiţa a cerut ajutorul oamenilor legii, iar aceştia i-au sărit imediat în ajutor pentru a salva animalul.

În cele din urmă puiul de pisică a fost scos, iar ca povestea să se termine şi mai frumos, animalul a fost adoptat de o fetiţă care a asistat la întreaga operaţiune de salvare. 

Întreaga poveste a operaţiunii de salvare

Povestea a fost postată pe pagina de Facebook a Ministerului de Interne, acolo unde a adunat mii de aprecieri şi comentarii din partea internauţilor.

Pe acelaşi subiect

Cosmin și Adrian se aflau în misiune pe bulevardul Tudor Vladimirescu, din Drobeta-Turnu Severin. Dintr-o parcare, o doamnă le-a ieșit în față și le-a făcut semn să oprească.

- Mă scuzați că apelez la dumneavoastră, dar nu știu ce să fac!

- Ce s-a întâmplat? a întrebat Cosmin.

- Vreau să plec cu mașina, dar de la motor se aude un mieunat. Copiii de acolo mi-au zis că e o pisică înăuntru. Am ridicat capota, dar nu se vede nimic. La cine să apelez? Nu aș vrea să plec așa.

- Sub nicio formă nu plecați cu pisica înăuntru! Cine știe ce se poate întâmpla cu ea!

- Atunci să caut un mecanic?

- Nu e nevoie. Ne descurcăm noi.

După câteva minute, Cosmin a reușit să scoată un pui de pisică ascuns bine la motor, moment în care o fetiță aflată în preajmă s-a apropiat de el.

- Dacă vă rog frumos, îmi dați mie pisica?

- Aș fi vrut să o dau fetiței mele. Dar, dacă îmi promiți că o să ai grijă de ea, ți-o dau ție.

- Da, da! O duc imediat acasă. De mult timp voiam o pisică! Vă mulțumesc frumos!

Și noi vă mulțumim, Cosmin și Adrian! Pentru unii, gestul vostru poate părea minor. Pentru noi, nu! Contează orice suflet salvat! Vă rugăm să fiți atenți înainte de a porni mașina! Este sezonul în care pisicile caută căldură și se pot ascunde la motorul autoturismelor, au scris reprezentanţii MAI pe pagina de Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » "De la motor se aude un mieunat". Operaţiune de salvare neobişnuită pentru doi poliţişti din Mehedinţi. Un pui de pisică, rămas blocat sub capota unei maşini